“Ντάμπρα” για Γκλάζερ: “Τυχεροί που βρήκαμε έναν παίκτη όπως αυτός και τον κλείσαμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο καθιερωμένο meeting με τους ρεπόρτερ του ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας έπλεξε το εγκώμιο του Ισραηλινού αμυντικού μέσου.

Ο Νταν Γκλάζερ αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ και έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Λιθουανός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την έλευση του 26χρονου αμυντικού μέσου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δούλεψαν στον ΟΦΗ προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πως προσεγγίσαμε τους παίκτες, συνεργαστήκαμε άψογα. Όλοι έκαναν τη δουλειά τους, και ο Ιβάν Σλάβοβ, και ο Μηνάς Λυσάνδρου, κι εγώ. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι δεν μπορείς να κάνεις μία πιο λογική προσέγγιση από αυτή που κάναμε. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν τυχεροί όπως με τον Νταν (σ.σ. Γκλάζερ). Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα και μπορέσαμε να τον κλείσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που κάναμε τις προσεγγίσεις μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πως κινηθήκαμε σε αυτή την περίοδο των μεταγραφών» είπε αρχικά ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook