Άβι Νεμάνι: “Η μεταγραφή του Νταν στον ΟΦΗ είναι βήμα προς τα μπροστά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μάνατζερ του Νταν Γκλάζερ, Άβι Νεμάνι μίλησε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ για την μεταγραφή του 26χρονου αμυντικού μέσου στον ΟΦΗ.

Ο Ισραηλινός μάνατζερ αποτελεί έναν εκ των πιο διάσημων εκπροσώπων ποδοσφαιριστών της πατρίδας του έχοντας στην ατζέντα του κάποιους από τους κορυφαίους Ισραηλινούς αθλητές. Η μεταγραφή του Νταν Γκλάζερ στον ΟΦΗ συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τύπου του Ισραήλ και μιλώντας για μια σειρά από θέματα, αναφέρθηκε και στην έλευση του 26χρονου αμυντικού μέσου.

Αναφέρθηκε στην απόφαση του Νταν Γκλάζερ ν’ αποχωρήσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ τονίζοντας πως “δεν μπορώ να μπω στο κεφάλι ενός προπονητή για να ξέρω αν σκέφτεται θετικά ή αρνητικά. Όταν καταλάβαμε πως οι πιθανότητες του Νταν να παίξει με προπονητή τον Ρόμπι Κιν δεν ήταν μεγάλες, κάναμε αυτό που έπρεπε να γίνει. Ο Νταν είναι καλός παίκτης, έχει θέση σε πολλές ομάδες. Μπορείς να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή με το ζόρι; Μας είπαν να ψάξουμε ομάδα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο Νταν θέλει να κάνει καριέρα στην Ευρώπη. Εκεί το επίπεδο είναι ψηλότερο από το πρωτάθλημα του Ισραήλ, η μεταγραφή του στον ΟΦΗ είναι για εκείνον ένα άλμα προς τα μπροστά”.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avi Nimni (@avi_nimni8)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook