Η εξιστόρηση της μεταγραφής του στην Λάτσιο από τον Χρήστο Μανδά: “Είχα καλή χρονιά με τον ΟΦΗ και η Λάτσιο με προσέγγισε”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο 21χρονος τερματοφύλακας παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής της “Λατσιάλι” εξιστορώντας ο ίδιος το στόρι της μεταγραφής του.

Ο Χρήστος Μανδάς είναι ποδοσφαιριστής της Λάτσιο εδώ και 15 ημέρες και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου είπε: “Πιστεύω πως έπαιξα πολύ καλά την προηγούμενη χρονιά και έτσι η Λάτσιο με παρακολούθησε και με προσέγγισε. Δεν το σκέφτηκα καθόλου και ήρθα, ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Είμαι ένας τερματοφύλακας που του αρέσει να “διαβάζει” το παιχνίδι, να βοηθώ την ομάδα μου με αυτόν τον τρόπο και ένας τερματοφύλακας που οι αμυντικοί μπορούν να νιώθουν σιγουριά. Δουλέυω συνεχώς για να βοηθώ την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους και τρόπαια και αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα. Μπορώ να μάθω πολλά πράγματα, ήδη οι συμπαίκτες μου με έχουν βοήθησε πολύ με καλές προπονήσεις. Τα παιδιά μου συμπεριφέρονται πολύ ωραία, είναι επαγγελματίς και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιον από τους συμπαίκτες μου αλλά με έχει βοηθήσει πολύ ο Προβεντέλ. Για μένα είναι τιμή και είμαι τυχερός που δουλεύω μαζί του. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και στο μικρό διάστημα που βρίσκομαι εδώ ήδη νιώθω σαν να είμαι αρκετό καιρό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook