Pic | Ο Νταν Γκλάζερ αποχαιρέτησε την Μακάμπι: “20 χρόνια σου έδωσα τα πάντα, ήρθε η ώρα να προχωρήσω”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από μια ολόκληρη ζωή στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο 26χρονος χαφ αποχαιρέτησε την “Ομάδα του Λαού” με μια μακροσκελή ανάρτηση του στο Instagram.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νταν Γκλάζερ

Ευχαριστώ Maccabi!

Σε ευχαριστώ που μου έμαθες τι είναι ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ για τις αξίες.

Σας ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές. Και επίσης στις δυσκολίες.

Σε ευχαριστώ που είσαι το σπίτι μου.

Σας ευχαριστώ για όλα!

Θυμάμαι κάθε στιγμή, από την πρώτη μου προπόνηση στο γήπεδο της Μακάμπι στα 6 μου χρόνια, μέσα από τον τρελό ενθουσιασμό στο ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, την τρελή χαρά και ικανοποίηση στα πρωταθλήματα και τα τρόπαια, και τις επιτυχίες στην Ευρώπη.

Είμαι χαρούμενος που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα.

Πήρα να παίξω για 20 χρόνια στο κλαμπ που μεγάλωσα.

20 χρόνια του έδωσα τα πάντα. Πραγματικά, είσαι όλος εγώ. Γεννήθηκα Μακάμπι αλλά όλα τα χρόνια μου στη Μακάμπι έμαθα ότι η Μακάμπι δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο – Η Μακάμπι είναι τρόπος ζωής!

Ο σύλλογος μου έδωσε τόσα πολλά πράγματα πέρα από το ποδόσφαιρο και είμαι ευγνώμων σε αυτό! Πήρε μέρος μαζί με την οικογένειά μου στην ανατροφή μου και μου έδωσε τόσες αξίες που με έκαναν αυτό που είμαι.

Το να είσαι Μακαβιστής σημαίνει να θέλω πάντα να είμαι πρώτος, να κερδίζω πάντα, να είμαι ο καλύτερος, να είμαι πάντα πεινασμένος για περισσότερα και να δίνω στον εαυτό μου ότι μπορώ για την επιτυχία της ομάδας. Βοηθώντας τον αδύναμο εαυτό μου και κάθε ανθρώπου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dan Glazer (@dan_glazer)

Κάθε πρωί εξομολογούμουν ότι είμαι στη Μακάμπι.

Η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι πολύ σύντομη και μετά από 20 χρόνια που είμαι μόνο Maccabi, ήρθε η ώρα μου να προχωρήσω στον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να αφήσω ένα σπίτι που είναι εκεί για μένα 20 χρόνια αλλά νιώθω ότι είναι το σωστό.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα έχουν κάνει για μένα στην πορεία, αλλά υπάρχουν κάποιοι που αξίζουν ένα τεράστιο ευχαριστώ!!! Σε όλους τους προπονητές που με συνόδευαν στην πορεία, από τον καθένα πήρα κάτι που θα με κρατήσει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Mitz Goldhar και τη διοίκηση της Maccabi Tel Aviv, ευχαριστώ την οικογένεια και τη σύζυγό μου που ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές και στις καλές στιγμές, με περιόρισαν και με περιβάλλουν

Ένα μεγάλο και ιδιαίτερο ευχαριστώ στους αγαπημένους οπαδούς της ομάδας που από το πρώτο δευτερόλεπτο φρόντισαν να με αγαπήσουν, να με εκτιμήσουν, να με σπρώξουν στα άκρα και να με ανεβάσουν όταν χρειαστεί, ευχαριστώ για κάθε τραγούδι και κάθε φωνή.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους παίκτες που έπαιξα μαζί τους και πάλεψα μαζί τους στο γρασίδι. Θα μου είναι δύσκολο να σηκωθώ το πρωί και να μην είμαι στο καμαρίνι στο Kiryat Shalom.

Σου υπόσχομαι ότι θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου και θα έρθω στο τέλος του χρόνου να γιορτάσω με την επιτυχία σου.

Σ’ αγαπώ πάντα, Νταν.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dan Glazer (@dan_glazer)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook