Walla: “Ο Γκλάσερ πέταξε για Ελλάδα για να υπογράψει στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες του Ισραήλ, το sports.walla.com.il. αποκαλύπτει ότι ο 26χρονος χαφ έχει ταξιδέψει ήδη για την Ελλάδα και την Κρήτη.

Προς οριστική συμφωνία οδεύουμε ανάμεσα στον ΟΦΗ, τον 26χρονο διεθνή αμυντικό μέσο και την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την μεταγραφή του Νταν Γκλάσερ. Μάλιστα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sports.walla.co, o διεθνής Ισραηλινός έχει ταξιδέψει ήδη από το Ισραήλ για την Ελλάδα και την Κρήτη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Ήδη ως γνωστόν η 11η Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα και κατά συνέπεια μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα των Ισραηλινών ότι ο Γκλάσερ βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο.

Ο παίκτης που προφανώς δεν είναι ελεύθερος, όπως γραψε και το Gentikoule νωρίτερα όλες οι πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, και από την στιγμή που (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα) έχει ταξιδέψει για την Ελλάδα, προφανώς αυτό έχει συμβεί με την άδεια της Μακάμπι Τελ Αβίβ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook