Μια ανάσα από την συμφωνία για ενεργοποίηση της βόμβας Γκλάσερ !

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στα 26 του χρόνια έγινε σημαία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χώρας του, τέσσερις τίτλοι και παίκτης που οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως βρισκόταν στα ραντάρ του ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό και οι τρεις πλευρές είναι μια ανάσα από την συμφωνία.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και φαίνεται πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Ισραήλ, τα συνεχή δημοσιεύματα από το Ισραήλ για την επικείμενη μεταγραφή του Νταν Γκλέιζερ έχουν βάση. Πληροφορίες από το Ισραήλ επιβεβαιώνουν στο Gentikoule το ενδιαφέρονν του ΟΦΗ αλλά και τις συζητήσεις με τον 26χρονο Ισραηλινό αμυντικό μέσο καθώς και με την Μακάμπι Τελ Αβίβ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

26 χρονών μόλις αλλά 277 συμμετοχές (!!) εκ των οποίων οι 194 με την “ομάδα του λαού” και παίκτης που διακρίνεται για το δυνατό του παιχνίδι, την δυναμική του μετάβαση, του αρέσει να βγαίνει πρώτος στην μπάλα και να είναι ο παίκτης που από τα δικά του πόδια ξεκινούν οι επιθέσεις της ομάδας του.

Καθαρός αμυντικός μέσος και παρά τα 26 του χρόνια με πολύ μεγάλη εμπειρία έχοντας αποτελέσει βασικό στελέχος της Μακάμπι Τελ Αβίβ όλα αυτά τα χρόνια τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα ήταν εκ των βασικών ποδοσφαιριστών στην πρόκριση της Μακάμπι επί του Άρη για το Europa League το καλοκαίρι του 2022.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, τώρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και μέχρι την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου οπότε και ολοκληρώνεται η μεταγραφική σεζόν στην Ελλάδα δεν αποκλείεται να έχει κλείσει και τυπικά η υπόθεση του Ισραηλινού παίκτη.

Η πραγματικότητα είναι πως όταν βγήκε το θέμα από το Ισραήλ, αρχικά δύσκολα έγινε πιστευτό καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που είναι βασικός με την Μακάμπι Τελ Αβιβ την τελευταία 4ετια (2019-2023) και επειδή ο Γκλάσερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρόμπι Κιν (εδώ θα διαβάσετε παρακάτω τι έχει συμβεί στο Ισραήλ), ο ΟΦΗ βρήκε το timing και τον κάνει δικό του.

Μάλιστα η διατάραξη των σχέσεων του Νταν Γκλάσερ με τον Ρόμπι Κιν έχει αποτελέσει και έντονο θέμα συζήτησης μεταξύ των οπαδών της Μακάμπι Τελ Αβίβ αφού στα social media κατακρίνουν έντονα τον Ιρλανδό καθώς ο 26χρονος χαφ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας που δεν είδαν με καλό μάτι την απόφαση του να τον θέσει στο περιθώριο παρότι πέρυσι ήταν εκ των βασικών συντελεστών με 33 συμμετοχές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook