“Βόμβα” από το Ισραήλ: “Ο Νταν Γκλάσερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ υπογράφει στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 26χρονος αμυντικός χαφ από το Ισραήλ Νταν Γκλάσερ, διεθνής με την Εθνική Ισραήλ και παίκτης της πρωταθλήτριας χώρας, σύμφωνα με το Sport1 αναμένεται να υπογράψει στον ΟΦΗ.

Και ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής έρχεται η μεταγραφική βόμβα από το Ισραήλ για την θέση του αμυντικού χαφ καθώς η έγκυρη ιστοσελίδα Sport1 αναφέρει ότι ο 26χρονος διεθνής Ισραηλινός αμυντικός μέσος Νταν Γκλάσερ πρόκειται να υπογράψει στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ.

Μάλιστα η ιστοσελίδα του Ισραήλ αναφέρει πως ο Γκλάσερ αναμένεται να πετάξει για Ελλάδα μέσα στις επόμενες ημέρες, ή έχει ήδη πετάξει προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ένα μεγάλο βιογραφικό και σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία ο οποίος μάλιστα είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Σε ηλικία 23 χρονών είχε αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος του Ισραήλ ενώ μετράει περισσότερες από 200 συμμετοχές στην καριέρα του σε όλες τις διοργανώσεις, πρωτάθλημα, κύπελλο αλλά και Ευρώπη.

Εάν οι Ισραηλινοί επιβεβαιωθούν με το παραπάνω ρεπορτάζ τότε μιλάμε για μια κίνηση που ανεβάζει ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο την μεσαία γραμμή του ΟΦΗ στην θέση του αμυντικού μέσου και σε συνδυασμό με την παρουσία των Μεγιάδο, Γαγιέγος.

Ο 26χρονος αμυντικός χαφ είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου από το Ισραήλ και μετράει πάνω από 190 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό δύο γκολ και έξι ασίστ ενώ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο της χώρας του. Παράλληλα έχει παίξει με τις Μακάμπι Νετάνια και Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ με τη μορφή δανεισμού κερδίζοντας μία θέση στο ρόστερ της ομάδας που τον ανέδειξε.

Από εκεί και πέρα έχει 18 συμμετοχές με το εθνόσημο του Ισραήλ, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του και το 2020 αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας (!).

Όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί, ο λόγος που αποχωρεί είναι ότι ο Ρόμπι Κιν δεν τον χρησιμοποίησε στα πρώτα ματς της σεζόν καθώς έχει μόλις μία συμμετοχής μέχρι τώρα, κάτι που ήταν ικανό για να τον φέρει στην πόρτα της εξόδου. Αξιοσημείωτο ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook