Το παιχνίδι της μοίρας και το… τρίγωνο Επασί, Μανδά, Μπάουμαν!

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Πως Επασί, Μανδάς και Μπάουμαν συνδέονται με ένα παιχνίδι της μοίρας που έφερε τον Καμερουνέζο στην Σαουδική Αραβία, τον Έλληνα στην Ιταλία και τον Ελβετό στο Ηράκλειο!

Ο Νοάμ Μπάουμαν αποτελεί την πιο πρόσφατη μεταγραφή του ΟΦΗ, με την ομάδα να φτάνει σε συμφωνία με τον 27χρονο Ελβετό για να συμπληρώσει την τετράδα των τερματοφυλάκων με Χριστογεώργο, Σωτηρίου και Καλαφάτη.

Πως όμως συνδέονται οι Επασί, Μανδάς και Μπάουμαν από τη στιγμή που δεν έχουν υπάρξει ποτέ συμπαίκτες και οι τρεις μαζί; Πέρα από το προφανές, δηλαδή ότι και οι τρεις αποκτήθηκαν από τον ΟΦΗ για να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο κάτω από τα δοκάρια, υπάρχει και μία άλλη, πιο… βαθιά σύνδεση, με την μοίρα να κάνει τα δικά της παιχνίδια!

Πάμε πίσω στον Αύγουστο του 2022, όταν ο ΟΦΗ πούλησε τον Ντέιβις Επασί στην Άμπα Κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας. Όπως είχε γράψει το Gentikoule, ο Καμερουνέζος αποκτήθηκε λόγω μίας απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας που είχε «χτυπήσει» το Νοάμ Μπάουμαν, ο οποίος είχε ανακοινωθεί από την ομάδα πριν από λίγες ημέρες!

Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Ιουλίου 2022 η Άμπα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπάουμαν (που θα αποτελέσει το νέο τερματοφύλακα του ΟΦΗ), όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν γραφτό του Ελβετού τερματοφύλακα να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία καθώς λίγα 24ωρα μετά έζησε μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία.

Αυτή η οικογενειακή τραγωδία επηρέασε, όπως ήταν αναμενόμενο, την απόφαση του Νόαμ Μπάουμαν που ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να πάει στην Σαουδική Αραβία ζητώντας την άμεση λύση του συμβολαίου του με την Άμπα Κλαμπ. Αυτό έκανε τους Σαουδάραβες να επιστρέψουν στην υπόθεση του Επασί και με νέα, βελτιωμένη πρόταση στον ΟΦΗ να τον αποκτήσουν.

Έτσι, ο βασικός τερματοφύλακας του ΟΦΗ πήγε στην Άμπα, και σιγά σιγά, ο Χρήστος Μανδάς αναρριχήθηκε στην ιεραρχία κι έγινε εκείνος ο βασικός γκολκίπερ του Ομίλου. Η μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα στη Λάτσιο έκανε τον ΟΦΗ να αναζητήσει νέο γκολκίπερ κι έτσι, η μοίρα έφερε στο Ηράκλειο το Νόαμ Μπάουμαν!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook