Πολύ όμορφη πρωτοβουλία από τον ΟΦΗ: Συναντήθηκαν οι αρχηγοί όλων των ομάδων!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η συνάντηση μεταξύ των αρχηγών της πρώτης ομάδας και όλων των “Κ” πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ.

Σε μια πολύ ωραία πρωτοβουλία προχώρησε ο ΟΦΗ που διοργάνωσε συνάντηση μεταξύ των αρχηγών της πρώτης ομάδας (Γιαννούλης, Βούρος, Μαρινάκης) και όλων των Κ (19, 17, 15). Στην συνάντηση τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους Κώστα Γιαννούλη, Πραξιτέλη Βούρο και Νίκο Μαρινάκη τα καθήκοντα που έχει ένας αρχηγός εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Όλοι οι αρχηγοί μαζί!

Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αντιπροσωπεία των αρχηγών της πρώτης ομάδας είχαν οι αρχηγοί των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, σε μια επικοιδομητικη συζήτηση για τα καθήκοντα που έχει ένας αρχηγός, αλλά και τις “υποχρεωσεις” εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Από την πρώτη ομάδα έδωσαν το παρών οι Γιαννούλης, Βούρος, Μαρινάκης (την πεντάδα την αρχηγών συμπληρώνουν ο Νέιρα με τον Λαμπρόπουλο), μαζί με τον Team Manager Σάββα Τσαμπούρη και τον Γιάννη Αποστολάκη ο οποίος είναι εκ των αρχηγών της Κ19.

Από την Κ19 συμμετείχαν επισης οι Χνάρης, Ζαχαριουδάκης, Φαϊτάκης, από την Κ17 οι Κωνσταντακόπουλος, Νταγια, Νινιράκης, Καινουργιάκης, Παντέρης και απο την Κ15 οι Ασμαριανάκης, Πετούσης, Αντωνακάκης, Ματθαιάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook