Συγκλονιστικός Αγιομαμίτης στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2: “Η σχέση μου με τον ΟΦΗ θα τελειώσει μόνο όταν φύγω από την ζωή”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κύπριος βράχος του παρελθόντος Άκης Αγιομαμίτης παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 για τον Ανδρέα Καρώ, τις αλλαγές του Βάλντας Νταμπράουσκας αλλά και το αιώνιο δέσιμο του με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Αγιομαμίτης στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 και την εκπομπή “Θύρα 8”

Για την εικόνα του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ: “Ο ΟΦΗ είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, το απολαύσαμε και ελπίζω να συνεχίσει μέχρι τέλους ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι και μακάρι να πετύχει και μια θέση στην Ευρώπη. Ήταν μια ομάδα με ισορροπημένες τις γραμμές της, εκεί που υστέρησε ήταν επιθετικά όμως με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής, δικαιώθηκε και ήρθε η νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ήταν τρομερός ο κόσμος, τον μάζεψε η ομάδα και ήταν όπως παλιά”.

Για την αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ: “Το ότι κράτησε ο ΟΦΗ το μηδέν ήταν αποτέλεσμα της καλής λειτουργίας. Είδα κοντά τις γραμμές και βοηθήθηκε το σύνολο. Επίσης ο ΠΑΟΚ προήλθε από μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη και έπρεπε να παίξει επιφυλακτικά ο ΟΦΗ αλλά πιστεύω πως ήταν μια δίκαιη νίκη”.

Για το απόλυτο στο “Γεντί Κουλέ”: “Ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα ότι κέρδισε τα δύο ντέρμπι, έδειξε πως ο κόσμος επιστρέφει στο γήπεδο και υποστήριξε την ομάδα ως 12ος παίκτης. Πρέπει να στείλει το μήνυμα ότι το “Γεντί Κουλέ” μπορεί να γίνει απόρθητο φρούριο, εμείς το είχαμε σαν βίωμα μας και δύσκολα περνούσαν οι αντίπαλοι. Είναι σημαντικό να το διαφυλάξει μέχρι τέλους”.

Για την παρουσία του στο Ηράκλειο και το “Γεντί Κουλέ”: “Πρέπει να σας πω ότι ήταν σημαδιακή η παρουσία μου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ γιατί το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν με αντίπαλο αυτόν και μάλιστα τότε είχαμε κερδίσει, όπως και έγινε την Κυριακή”.

Για τον Ανδρέα Καρώ: “Ήταν μεγάλη μου χαρά που είδα ξανά με την φανέλα του ΟΦΗ έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή. Στον αέρα ήταν ακαταμάχητος, θεωρώ πως έδεσε με την υπόλοιπη άμυνα και πιστεύω πως θα έχει μια πολύ καλή σεζόν με τον ΟΦΗ. Ίσως ο ΟΦΗ έχει ανάγκη από έναν Κύπριο παίκτη (γέλια), μετά τον Παμπουλή και μένα συνεχίζεται η παράδοση Κύπριων αμυντικών”.

Για το τι ξεχώρισε από τον ΟΦΗ: “Μου άρεσαν οι αλλαγές που έγιναν γιατί έδωσαν έναν πολύ επιθετικό τόνο στην ομάδα και ξεχώρισα τον Βούρο που καθάριζε όλες τις φάσεις. Όπως μου άρεσε ο Χριστογέωργος που έδειξε ότι έχει μέλλον με την ομάδα και παρουσίασε πολύ θετικά στοιχεία”.

Για το δέσιμο του με τον κόσμο του ΟΦΗ: 

“Αυτή η σχέση δεν θα φύγει ποτέ παρά μόνο όταν φύγουμε από την ζωή. Εύχομαι στην ομάδα μας ότι καλύτερο και να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook