Μπάκιτς “εναντίον” Νταμπράουσκας: “Μιλήσαμε για το παιχνίδι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μάρκο Μπάκιτς αγωνίζεται κόντρα στην Λιθουανία και όπως ήταν φυσιολογικό αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο λόγω της παρουσίας του Λιθουανού στον πάγκο του ΟΦΗ.

Το Μαυροβούνιο αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ την Λιθουανία και ο Μάρκο Μπάκιτς είναι το κεντρικό πρόσωπο λόγω της συνεργασίας του με τον Βάλντας Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ. Όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω της κοινής παρουσίας τους στον ΟΦΗ, ο Μαυροβούνιος μέσος αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον “Ντάμπρα” αποκαλύπτοντας μάλιστα πως του έδωσε και συμβουλές για το σημερινό παιχνίδι.

«Ο προπονητής μου στον σύλλογο είναι Λιθουανός, μιλήσαμε, μου έδωσε κάποιες συμβουλές για το πώς παίζουν. Παίζουν σε νέο γήπεδο, έχει δημιουργηθεί ευφορία γύρω από την εθνική ομάδα, θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, οπότε θα είναι μια δύσκολη κατάσταση. Επίσης, θα είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε μια ομάδα που αμύνεται συνεχώς, και θέλει να πετύχει ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα. Όμως έχουμε τα ατού μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. «Νομίζω ότι πολλά εξαρτώνται από εμάς, ότι με καλή προετοιμασία, θα το κάνουμε σωστά και θα πάρουμε τρεις βαθμούς», είπε ο Μπάκιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook