Η νέα ζωή του Χάιμε Βέρα: Διευθυντής σε εταιρεία υδραυλικών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ εξιστορεί τη νέα ζωή του, μακριά από τους πάγκους αλλά και το παράπονο του προς τις ομάδες της Χιλής.

Παρότι ο Χάιμε Βέρα αποτελεί έναν από τους ελάχιστους Χιλιανούς προπονητές που έχουν εργαστεί στην Ευρώπη, όταν βρέθηκε στον πάγκο του ΟΦΗ, τον τελευταίο χρόνο δεν έχει αναλάβει καμία ομάδα παραμένοντας στο ταμείο ανεργασίας.

Ο Χάιμε Βέρα βρίσκεται εγκατεστημένος στην πόλη Puerto Montt όπου πλέον έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή του καθώς εκείνος και η σύζυγος του είναι επικεφαλής εταιρείας υδραυλικών που επισκευάζουν ζημιές σε σπίτια. Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξη του, ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως είναι μεταξύ αυτών που αναλαμβάνουν να διορθώσουν ζημιές. Ο Χιλιανός τεχνικός δεν κρύβει το παράπονο του για το γεγονός ότι πλέον δεν χτυπάει το τηλέφωνο του αφού όπως λέει και ο ίδιος “οι ομάδες της Χιλής δεν μας εμπιστεύονται και δεν δείχνουν υπομονή σε έναν ντόπιο προπονητή”.

Όσον αφορά το νέο κεφάλαιο της ζωής του ο ίδιος μιλώντας στην La Hora τονίζει ότι “παρότι είναι κερδοφόρα η επιχείρηση και διασκεδαστικό παραμένω άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πιστεύω πως μπορώ να είμαι μέλος του χώρου. Αλλά όταν πλέον δεν χτυπάει το τηλέφωνο και δεν με καλούν τότε κάποια στιγμή αποσύρομαι. Πήγα στην Ευρώπη, πλήρωσα με δικά μου χρήματα αρκετές σχολές προπονητικής όμως φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό για να μου κάνει πρόταση κάποια ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook