Φουλάρει για τα τελευταία κομμάτια του παζλ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ έχουν “λοκάρει” τους στόχους τους και υπάρχει έντονη κινητικότητα ενόψει της τελικής μεταγραφικής ενίσχυσης του.

Μέσα στο επόμενο 10ημερο πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί η τελική μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ με την ολοκλήρωση του ρόστερ του για το νέο πρωτάθλημα. Ήδη τόσο ο Βάλντας Νταμπράουσκας, όσο και ο Μηνάς Λυσάνδρου έχουν προαναγγείλει την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν πως αμυντικός μέσος και τερματοφύλακας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της ομάδας.

Σε συνεργασία με το τμήμα scouting, οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι έχουν βρεθεί ήδη, μάλιστα στην θέση του αμυντικού μέσου υπάρχουν στην κορυφή της λίστας δύο ποδοσφαιριστές ενώ σε ότι έχει να κάνει με εκείνη του τερματοφύλακα ήδη είχε γίνει προεργασία εδώ και καιρό καθώς ήταν αναμενόμενο το αντίο στον Χρήστο Μανδά και κατά συνέπεια ο ΟΦΗ είχε βγει στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό. Θεωρείται δεδομένο πάντως ότι ο ΟΦΗ κοιτάζει στην αγορά και για επιθετικό, μετά την αποχώρηση του Τιεβί Μπιφουμά, και αναμένονται εξελίξεις. Υπενθυμίζουμε πως μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου μπορούν να γίνουν μεταγραφές εντός Ελλάδας ενώ στην συνέχεια υπάρχει και η αγορά των ελεύθερων.

Η 10ημερη διακοπή πάντως και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ αναζητάει επιλογές που θα δώσουν βάθος στο ρόστερ δίνουν την ευχέρεια στην ομάδα να καταλήξει στις τελευταίες επιλογές με ηρεμία και όχι βιασύνη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook