Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Χριστογέωργος
Ψύχραιμος, εξαιρετικές μεταβιβάσεις με την μπάλα στα πόδια, βρέθηκε πάντα στην σωστή θέση και δεν απειλήθηκε. Καλύτερο ντεμπούτο δεν μπορούσε να κάνει.

Λάρσον
Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, επιθετικά βοήθησε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο όπου πάτησε περιοχή πολλές φορές. Είχε τρεξίματα στο δεύτερο, δεν απειλήθηκε καθόλου με την είσοδο του Ράχμαν Μπάμπα.

Τοράρινσον
Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Ισλανδό με συνεχείς αλληλοκαλύψεις αμυντικά και επιθετικά. Έτρεξε αρκετά, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα του ΟΦΗ.

Πασαλίδης
Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, δεν έχασε καμία προσωπική μονομαχία, ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι. Δικαίωσε τον Νταμπράουσκας με την είσοδο του στην 11αδα.

Βούρος
Ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι από τον αρχηγό του ΟΦΗ, όχι μόνο αμυντικά αλλά και δημιουργικά. Πήρε πρωτοβουλίες, βοήθησε πάρα πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας και την μετάβαση της από την άμυνα προς την μεσαία γραμμή του γηπέδου.

Καρώ
Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Κύπριο, αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα. Πήγε πολύ δυνατά σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες.

Μεγιάδο
Έδωσε και την ψυχή του στο γήπεδο, πάτησε κάθε σπιθαμή του αγωνιστικού χώρου. Ήταν περισσότερο aggressive στα μαρκαρίσματα του και κυρίως πίεσε ασταμάτητα στην πρώτη μπάλα όταν εκείνη έφευγε από την περιοχή του ΠΑΟΚ.

Γαγιέγος
Εξαιρετικός ανασταλτικά, δεν άφησε καθόλου τον έλεγχο απέναντι σε Σβαμπ, Οζντόεφ και δημιουργικά είναι ο γνωστός Γαγιέγος που με πολύ μεγάλη ευκολία μπορεί να δημιουργεί ανισορροπία στην μετάβαση του παιχνιδιού του ΟΦΗ.

Ριέρα
Διαθέτει ποιότητα, δεδομένα, το έδειξε σε προσωπικές ενέργειες ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Ίσως επειδή σε όλο το διάστημα που έπαιξε, ήταν συνεχώς πίσω από την μπάλα και δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός.

Μπάκιτς
Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση, με πολλά τρεξίματα. Απαραίτητος όταν ο ΟΦΗ καλείται να δώσει χώρο στον αντίπαλο κάνοντας πολυεπίπεδη δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Λουίζ Φελίπε
Δεν απείλησε, δεν του ταιριάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αμπάντα
Χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο – έκπληξη ως αμυντικός μέσος προσφέροντας φρεσκάδα και τρεξίματα στον άξονα. Προφανής η στόχευση να βγαίνει στην πλάτη του Βιεϊρίνια, φάση όπου πέτυχε και το γκολ της νίκης.

Λαμπρόπουλος
Αλάνθαστος, κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες με τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ.

Τοράλ
Έδειξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ γιατί είναι απαραίτητος με την εξαιρετική ασίστ που βγάζει στο γκολ του Αμπάντα.

Νέιρα
Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ντίκο
Κινητικός, κράτησε πίσω την άμυνα του ΠΑΟΚ, απασχολούσε συνεχώς παίκτες και βοήθησε στο πρέσινγκ του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook