Video | Ριέρα: «Έτσι πρέπει να είναι στο Γεντί Κουλέ – Να μην παίρνουν τίποτα οι αντίπαλοι»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Οι δηλώσεις του Αντριάν Ριέρα στην ΕΡΤ μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ.

Ο Αντριάν Ριέρα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Πολύ μεγάλη νίκη, δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα, και σήμερα. Ξέρουμε ότι στο Γεντί Κουλέ πρέπει να βγάλουμε όλη τη δύναμη που έχουμε, πρέπει να τα δίνουμε όλα. Οι ομάδες που θα έρχονται πρέπει να μην παίρνουν τίποτα εδώ. Σήμερα πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Νομίζω ότι η πόλη θέλει να δει καλή μπάλα φέτος κι εμείς θέλουμε να βλέπουμε τον κόσμο εδώ, γιατί τους χρειαζόμαστε. Έτσι πρέπει να είναι στο Γεντί Κουλέ, να είμαστε ΟΦΗ, όπως μας είπε ο προπονητής. Εδώ δεν μπορούμε να μην βάλουμε όλη μας τη δύναμη και πρέπει εδώ να είναι πολύ δύσκολο για τις άλλες ομάδες. Εδώ στο Ηράκλειο, με τον κόσμο και την ατμόσφαιρα που είδαμε πρέπει να είναι έτσι».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Πρέπει να είμαστε χαλαροί με τους στόχους. Πρέπει να πηγαίνουμε σιγά σιγά, νομίζω ότι όλοι θέλουμε να πάμε στην εξάδα για να μπούμε στα Play Offs και στο κύπελλο ο στόχος είναι να το πάρουμε. Αλλά η ομάδα θέλει πολλή δουλειά ακόμα. Σιγά σιγά θα δούμε τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook