Με “συνταγή Άρη” κόντρα στον ΠΑΟΚ: Τα πλάνα Νταμπράουσκας για το ντέρμπι του “Γεντί Κουλέ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής με στόχο να χτυπήσει τους φιλοξενούμενους στις αντεπιθέσεις.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην συνάντηση με τους δημοσιογράφους που έγινε μετά την προπόνηση της Τετάρτης προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Superleague 1. Όπως φαίνεται και σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε στις τελευταίες προπονήσεις της εβδομάδας, φαίνεται ότι στόχος είναι να “χτυπήσει” στην κόντρα την ομάδα του Ρατζβάν Λουτσέσκου εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα των Ντίκο, Μοσκέρα. Ο Κολομβιανός που στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και ειδικά στην Τρίπολη ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΟΦΗ δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, με βάση ότι έδειξε στην προπόνηση δεν πρόκειται ν’ αλλάξει το 3-4-1-2 με το οποίο παρατάχθηκε ο ΟΦΗ στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Ο Χριστογέωργος θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ την τριάδα των στόπερ θ’ αποτελούν οι Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος. Λάρσον και Τοράρινσον θεωρούνται σίγουροι στα άκρα της τετράδα όπως το ίδιο ισχύει και για τους Γαγιέγος, Μεγιάδο. Μπροστά τους παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Μάρκο Μπάκιτς ή και τον Χουάν Νέιρα ενώ στην επίθεση φαίνεται, πως με βάση τα παραπάνω, είναι πιθανό να δούμε Μοσκέρα, Ντίκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook