Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΟΦΗ και πάει για τη νίκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώνεται το Σάββατο, ο Νταμπράουσκας ετοιμάζει λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα και στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Βάλντας Νταμπράουσκας έθεσε ξεκάθαρο στόχο ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής. Να πάρει ο ΟΦΗ τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Φαντάζει εύκολο; Όχι βέβαια. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, το επιβεβαίωσε και το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Χαρτς. Έχει ρυθμό από τα συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη, ο Λουτσέσκου δείχνει να έχει βρει την χημεία που ψάχνει αλλά όπως λένε και στο “Βαρδινογιάννειο” δεν έγινε και κακή ομάδα ο ΟΦΗ επειδή έχασε στην Τρίπολη.

Και το ότι λένε στο ΒΑΚ ότι στόχος του ΟΦΗ είναι το τρίποντο, δεν το λένε απλά για να το… πουν. Ξέρουν ότι έχουν μπροστά τους ένα ντέρμπι, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν την αξία τους αλλά και την σημασία του γκρουπ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι ίδιοι άλλωστε είναι που έχουν βάλει ψηλά τον πήχη στην φετινή σεζόν και με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους αλλά και σύμφωνα με όσα λένε και στις ιδιωτικές τους συζητήσεις.

Ξέρουν πολύ καλά πως ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κόντρα στον ΠΑΟΚ όπως γνωρίζουν και τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Όμως εκείνο που έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία είναι το θάρρος, η ορμή και η επιθετικότητα που πρέπει να βγάλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο το γκρουπ του Βάλντας Νταμπράουσκας. Στοιχεία που τα παρουσίασε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη και τα οποία αποτέλεσαν τους πυλώνες για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook