Το σπουδαίοτερο deal στην ιστορία του ΟΦΗ και η περηφάνια για το γιγάντωμα του ονόματος του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μηνάς Λυσάνδρου στο περιθώριο του αγώνα της Κ19 επιβεβαίωσε πως η πώληση του Μανδά ξεπέρασε το 1 εκ. ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΦΗ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο “Βαρδινογιάννειο” και δεν αρνήθηκε ερωτήσεις δημοσιογράφων που βρέθηκαν εκεί.

Παρά την κόπωση και τις λίγες ώρες ύπνου από το ταξίδι της επιστροφής από την Ρώμη στο Ηράκλειο, ο Μηνάς Λυσάνδρου δεν δίστασε να πιάσει κουβέντα με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο ΒΑΚ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Κ19 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όπως γίνεται κατανοητό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την πώληση του Χρήστου Μανδά στην Λάτσιο με τον Μηνά Λυσάνδρου να μιλάει για την μεγάλη σημασία που έχει για ολόκληρο τον οργανισμό του ΟΦΗ αυτό το μεταγραφικό deal. Ο CEO της ΠΑΕ δίχως να μπει σε οικονομικές λεπτομέρειες επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της Πέμπτης ότι η μεταγραφή του Χρήστου Μανδά έχει ξεπεράσει το 1 εκ. ευρώ καθώς και το ότι ο ΟΦΗ διατήρησε ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του 21χρονου τερματοφύλακα.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παρέμενε ο Χρήστος Μανδάς στον ΟΦΗ, ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε πως αυτό ήταν το αρχικό πλάνο μεταξύ των δύο διοικήσεων ωστόσο η παρέμβαση του Μαουρίτσιο Σάρι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της Λάτσιο άλλαξε τον αρχικό σχεδιασμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook