Οριστικό: Στην Λάτσιο από φέτος ο Χρήστος Μανδάς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χρήστος Μανδάς θα είναι παίκτης της Λάτσιο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του και με παρέμβαση Σάρι μένει από φέτος.

Ποδοσφαιριστής της Λάτσιο θα είναι οριστικά και αμετάκλητα ο 21χρονος τερματοφύλακας καθώς έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε συμφωνία αργά το βράδυ της Τετάρτης. Παρότι αρχικά οι δυο ομάδες, σε επίπεδο διοικήσεων είχαν συμφωνήσει για την παραμονή του Χρήστου Μανδά στον ΟΦΗ φέτος και την μετακίνηση του στην Ρώμη από το καλοκαίρι του 2014, τελικά με παρέμβαση του Μαουρίτσιο Σάρι ο 21χρονος γκολκίπερ θα γίνει κάτοικος Ιταλίας από τώρα.

Η απόφαση του Ιταλού τεχνικού άλλαξε τα δεδομένα παρότι απο προχθές είχε διαφανεί ότι ο Μανδάς θα παρέμενε στον ΟΦΗ και τελικά αργά το βράδι της Τετάρτης έκλεισε οριστικά η συμφωνία.

Ο ΟΦΗ θα καρπωθεί στα ταμεία του ένα μεγάλο ποσό που ξεπερνάει το 1 εκ. ευρώ και το οποίο έγινε μεγαλύτερο απο την στιγμή που αποφασίστηκε η παραμονη του Μανδά στην Λάτσιο ενώ διατηρήθηκε και ένα ποσοστό μεταπώλησης σε ενδεχόμενη μελλοντική μεταγραφή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook