Νταμπράουσκας για την επόμενη μεταγραφή και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Τα σχόλια του προπονητή του ΟΦΗ στη σημερινή προπόνηση της ομάδας για τον πιθανό αντικαταστάτη του Μπιφουμά, αλλά και για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Ο «Ντάμπρα» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συζήτηση που είχε με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ στο εάν θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση του Τιεβί Μπιφουμά που αποχώρησε, αλλά και στους νεαρούς, Κρητικούς παίκτες της ομάδας που θα λάβουν χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Για το εάν θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση του Μπιφουμά:

Εδώ πρέπει να αναλύσουμε τον λόγο που θέλαμε να φύγει και τον λόγο που ήθελε κι αυτός να φύγει. Όταν αφήνω παίκτες εκτός αποστολής τον σέβομαι, όπως με σέβεται κι αυτός. Όταν όμως έχεις έναν παίκτη που είναι άνω των 30, διεθνής κι έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι εδώ για να κάτσει στον πάγκο.

Δεν αγωνίζεσαι ίσως επειδή δεν ταιριάζεις αυτή την στιγμή στην ομάδα, ίσως είσαι σε λάθος ομάδα τη λάθος στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβεί. Πρέπει να σεβαστούμε τον παίκτη και γι’αυτό τον αφήσαμε να φύγει. Έχουμε δύο εβδομάδες ακόμα, έχουμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ, μετά έχουμε ξανά λίγο χρόνο. Εάν όμως δούμε ότι χρειαζόμαστε παίκτη, τότε θα πάμε για παίκτη. Θα δούμε εάν χρειαστούμε παίκτη.

Για τους νεαρούς παίκτες του ΟΦΗ:

Δεν θέλουμε όμως να κλείσουμε την πόρτα στα δικά μας παιδιά, τον Σημαντηράκη, τον Αποστολάκη, τον Κουτεντάκη. Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα λάβουν τις ευκαιρίες τους. Έχουμε παίκτες που είναι νεαροί, από την Κρήτη και διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες και συνέχεια… χτυπούν την πόρτα στις προπονήσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook