Νταμπράουσκας: «Πιστεύω πραγματικά ότι θα βγάλουμε αντίδραση με ΠΑΟΚ»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην συνάντηση με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ», εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα.

Όσα είπε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

Πιστεύω πραγματικά ότι θα βγάλουμε αντίδραση και ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Δεν μιλάω για το αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε καλά. Όταν παίζεις καλά μπορείς να περιμένεις να κερδίσεις, όταν παίζεις κακά, μπορείς να ελπίζεις μόνο όταν ο αντίπαλος παίζει χειρότερα. Έχουμε την ποιότητα. Πραγματικά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, έχω δει όλα τα παιχνίδια του φέτος.

Δεν μιλάμε μόνο για δέκα καλούς παίκτες, μιλάμε για rotation και όλοι μπορούν να παίξουν καλά. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο πάγκο από τον Άρη. Ο Άρης έπαιξε με μία αλλαγή σε σχέση με τη Ντιναμό, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες επιλογές και θα κάνει μεγαλύτερο ροτέισον με εμάς, σε σχέση με το παιχνίδι με την Χαρτς. Πρέπει να κοιτάζουμε τον εαυτό μας, να βάλουμε τον εαυτό μας στην θέση να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook