Νταμπράουσκας: «Αν μπορούσα θα έκανα 10 αλλαγές στην Τρίπολη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας στην Τρίπολη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εάν μπορούσε να κάνει ακόμα και δέκα αλλαγές, θα τις έκανε.

Στην σημερινή συνάντησή του με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε στην δήλωσή του ότι το παιχνίδι στην Τρίπολη ήταν το χειρότερο της ομάδας όσο βρίσκεται εκείνος στον σύλλογο. Ο Λιθουανός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια, λέγοντας πως έχει μεγάλη σημασία η εικόνα που βγάζει ο ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ερώτηση σχετικά με το γιατί είπε ότι το παιχνίδι με τον Αστέρα ήταν το χειρότερο του ΟΦΗ όσο είναι εκείνος στην ομάδα, τόνισε:

«Επειδή ήταν το χειρότερο παιχνίδι. Εξαρτάται το πως μετράς τα κακά παιχνίδια. Καμιά φορά χάνεις και δεν πειράζει να χάσεις. Το πρόβλημα είναι το πως παίζεις. Με τον Αστέρα παίξαμε κακά από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερό μας. Σε εκείνο το παιχνίδι ήμασταν κακοί στα πάντα, στην άμυνα, την επίθεση,  στις στατικές φάσεις. Ο Αστέρας δεν προσπαθεί να κάνει πολλά στην επίθεση, προσπαθεί πολύ με σέντρες. Είχαν μέχρι πρότινος τον Μπαράλες και είχαν συνηθίσει αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Ξέραμε πως να αμυνθούμε απέναντί τους, παίξαμε με τρεις αμυντικούς και τίποτα δεν δούλεψε».

Αναφορικά με το τι δεν δούλεψε, ο «Ντάμπρα» είπε:

«Ήδη στα πρώτα λεπτά είχαμε δεχθεί φάσεις. Απειληθήκαμε πολύ από τις σέντρες τους, δεχθήκαμε γκολ. Όλα ήταν κακά από την πλευρά μας για εκείνο το παιχνίδι. Πρέπει πραγματικά να αντιδράσουμε και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα αλλά πρέπει να έχουμε σταθερότητα. Πρέπει να είμαστε καλοί για 90 λεπτά. Αυτό δεν μπορεί να είναι μία φορά τον μήνα, πρέπει να είμαστε συνέχεια. Όταν είμαστε καλοί σας το λέω, όταν δεν είμαστε όμως εμείς φταίμε.

Δεν είναι παράλογο να χάνουμε, δεν είμαστε η ομάδα που μπορεί να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Όμως πρέπει να παλεύουμε, να πιστεύουμε, να παίζουμε για τη φανέλα, ο ένας για τον άλλον. Εάν χάσεις τότε, τότε είναι κάτι άλλο. Πηγαίνουμε βήμα βήμα, πρέπει να σηκωθούμε πολλές φορές. Ίσως δεν πιέσαμε αρκετά τους παίκτες. Ίσως επαναπαυτήκαμε στη νίκη με τον Άρη. Ίσως πρέπει να κάνουμε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα».

Για τις σκέψεις του να κάνει αλλαγές μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα:

«Πάντα σκέφτεσαι για τις αλλαγές. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα έκανα αλλαγές και αν είχα 10, θα τις έκανα, τόσο κακά παίζαμε. Και οι παίκτες το ξέρουν, μπορούν να περιμένουν αλλαγές, έχουμε την δυνατότητα να αντιδράσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook