Νταμπράουσκας: «Αν φύγει ο Μανδάς θα πάμε με βασικό τον Χριστογέωργο»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε ότι σε περίπτωση που ο Χρήστος Μανδάς αποχωρήσει από τώρα από τον ΟΦΗ, τότε θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στο Νίκο Χριστογεώργο.

Στην καθιερωμένη συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε στο σημαντικό θέμα του βασικού τερματοφύλακα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, εάν ο ΟΦΗ δεν καταφέρει να κρατήσει τον Χρήστο Μανδά ως δανεικό έως το 2024 από τη Λάτσιο, τότε θα δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στο  Νίκο Χριστογεώργο, για τον οποίο είπε μάλιστα ότι μπορεί να εξελιχθεί και ως ένας «νέος Μανδάς».

Ο τεχνικός του Ομίλου έπλεξε το εγκώμιο του Χρήστου Μανδά, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα γκολκίπερ, λέγοντας ότι πραγματοποιεί ένα όνειρό του, με την μεταγραφή του στη Λάτσιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε:

«Κάθε προπονητής έχει ανάμεικτα συναισθήματα σε μία τέτοια κατάσταση. Χάνεις έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας σου, αλλά από την άλλη μιλάμε για κάτι πολύ καλό για την ομάδα, που δίνει έναν παίκτη της σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Ο Μανδάς ήρθε στον ΟΦΗ σαν τρίτος τερματοφύλακας, εξελίχθηκε, βοήθησε και βοηθήθηκε από την ομάδα. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να παίξει σε τέτοιο επίπεδο. Γι’ αυτό παίζεις ποδόσφαιρο, για να κερδίζεις τρόπαια και έχει να κάνει με το πόσο καλός είσαι και το πόσο καλός μπορείς να γίνεις.

Εάν ο Μανδάς πάει στην ομάδα της Serie A και παίξει καλά εμείς θα είμαστε χαρούμενοι. Από την αρχή, όταν ήρθε ο Χριστογεώργος είχαμε πει ότι εάν φύγει ο Μανδάς, τότε εκείνος θα πάρει την ευκαιρία. Είναι ακόμα ένας νέος και ελπιδοφόρος τερματοφύλακας που θέλει να αποδείξει την αξία του. Μπορεί να γίνει ένας άλλος Μανδάς. Τότε θα δούμε τι θα γίνει, εάν θα χρειαστεί να πάρουμε άλλον στην θέση του. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς να το συζητάμε, πρέπει να δούμε τι θα συμβεί με τον Χρήστο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook