Λάτσιο: Γιατί ο Σάρι αφήνει τον Μανδά δανεικό στον ΟΦΗ έως το 2024

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ιστοσελίδα από την Ιταλία αποκαλύπτει τον λόγο που η Λάτσιο θα αφήσει τον Χρήστο Μανδά δανεικό στον ΟΦΗ για την φετινή σεζόν.

Ο Χρήστος Μανδάς βρίσκεται στην Ρώμη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Λάτσιο, και παρότι δεν είναι ακόμα οριστικό, είναι αρκετά πιθανό να μείνει στον ΟΦΗ έως το τέλος της φετινής σεζόν ως δανεικός από τους Ιταλούς.

Ιστοσελίδα από την Ιταλία που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Λάτσιο αποκαλύπτει τον λόγο που ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι έτοιμος να δεχθεί την πρόταση του ΟΦΗ και να αφήσει τον 21χρονο τερματοφύλακα δανεικό στο Ηράκλειο έως το 2024.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cittaceleste.it, ο Αλέσιο Φουρτανέτο που προέρχεται από την δεύτερη ομάδα της Λάτσιο θα αποτελέσει τον τρίτο τερματοφύλακα των Λατσιάλι, πίσω από τον βασικό Ιβάν Προβεντέλ  και τον Λουίτζι Πέπε που αποκτήθηκε από την Σαλερνιτάνα για «δεύτερος».

Συνεπώς, ο ΟΦΗ μπορεί να πετύχει ένα εξαιρετικό deal, καταφέρνοντας να καρπωθεί ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρηση του Μανδά, κρατώντας τον παράλληλα στο ρόστερ του για έναν ακόμα χρόνο, μετά από απόφαση του Σάρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook