Η στάση του Μανδά “κλειδί” στις διαπραγματεύσεις του ΟΦΗ με την Λάτσιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επιθυμία του Χρήστου Μανδά να συνεχίσει στον ΟΦΗ και η μεταγραφή που μπαίνει στην τελική ευθεία. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Το ενδιαφέρον της Λάτσιο που μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση ήταν πολύ γρήγορο και οι εξελίξεις προέκεψαν μέσα σε μερικά 24ωρα. Το θετικό scouting report των Ρωμαίων, όλο το feedback που συγκέντρωσαν αυτό το χρονικό διάστημα έτρεξαν πολύ γρήγορα τις εξελίξεις ώστε ο Χρήστος Μανδάς να γίνει ποδοσφαιριστής της Λάτσιο. Κάτι που πρέπει να θεωρείται δεδομένο και αναμένεται να επισημοποιηθεί λίαν συντόμως.

Είναι προφανές όμως και αυτό αξίζει ν’ αναφέρουμε πως ο Χρήστος Μανδάς και η συμπεριφορά του αποτέλεσε το “κλειδί” σε αυτές τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Λάτσιο γιατί εξαρχής η δική του θέληση ήταν να παραμείνει στο Ηράκλειο, παρά την μεταγραφή του στους Ιταλούς, και ν’ ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που τόσο απλόχερα του έχει χαρίσει το club. Και ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στον ΟΦΗ γνωρίζοντας την εμπιστοσύνη του συλλόγου προς το πρόσωπο του αλλά και το ότι ο ίδιος θα πάει στην “Αιώνια Πόλη” το καλοκαίρι του 2024 έχοντας μια γεμάτη χρονιά.

 

Η αμοιβαία αγάπη και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ του ΟΦΗ και του Χρήστου Μανδά ήταν εν τέλει το κλειδί της εξέλιξης της υπόθεσης. Γιατί ο ΟΦΗ από την πρώτη στιγμή του έκανε γνωστό με τον τρόπο του ότι δεν επρόκειτο σε καμία περίπτωση να του κόψει τον δρόμο σε περίπτωση μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού. Αυτή η απόφαση του Μανδά έχει την σημασία της γιατί άλλα παιδιά στην δική του ηλικία θα μπορούσαν (και όχι άδικα) να θαμπωθούν από την μεταγραφή τους σε μια από τις πιο σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες και να ζητήσουν να πάνε άμεσα. Όμως η ωριμότητα και η υπευθυνότητα που έδειξε, από την πρώτη στιγμή, ο Χρήστος Μανδάς και το ότι δέθηκε με τον ΟΦΗ αμέσως δίνουν στο club το απόλυτο πλεονέκτημα ενόψει της χρονιάς που είναι σε εξέλιξη.

Ο Μανδάς μπαίνει σε μια σεζόν όπου θα έχει αυξημένο προσωπικό κίνητρο γνωρίζοντας πως τα βλέμματα από την Λάτσιο θα είναι στραμμένα πάνω του, ο ίδιος θα θέλει να κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και μέσα από αυτό το deal βγαίνουν όλοι κερδισμένοι…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook