Μια ανάσα από την μεγάλη μεταγραφή του ο Μανδάς στην Λάτσιο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια ανάσα από την μεταγραφή του σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου και μια από τις κορυφαίες Ιταλικές ομάδες βρίσκεται ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ. Πιθανή η παραμονή του ως δανεικός την φετινή σεζόν.

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, καθώς ως γνωστόν ολοκληρώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου, όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Μανδάς πρόκειται να πάρει μια πολύ μεγάλη μεταγραφή αφού ο ΟΦΗ, η πλευρά του ποδοσφαιριστή και η Λάτσιο βρίσκονται μια ανάσα από την συμφωνία. Ο νεαρός τερματοφύλακας και ένας εκ των κορυφαίων του ελληνικού πρωταθλήματος της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ευρώπης και τελικά η Λάτσιο φαίνεται πως είναι εκείνη που εκδήλωσε το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Όλα δείχνουν πως η μεταγραφή του Χρήστου Μανδά στην ιταλική ομάδα που είναι μια εκ των κορυφαίων της γειτονικής χώρας πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο την ίδια ώρα, πληροφορίες του Gentikoule, αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό ο Χρήστος Μανδάς να παραμείνει στον ΟΦΗ και την φετινή σεζόν, να παραχωρηθεί δανεικός από την Λάτσιο και να μετακομίσει στην Ρώμη το καλοκαίρι του 2024. Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο deal από την πλευρά του ΟΦΗ που θα έχει καρπωθεί ένα τεράστιο ποσό για την πώληση του Χρήστου Μανδά και παράλληλα θα τον διατηρήσει στο ρόστερ του στο πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook