Ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση επιθετικού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την δεδομένη απόφαση για την απόκτηση αμυντικού μέσου, είναι πλέον δεδομένο πως στον ΟΦΗ θα προχωρήσουν και για επιθετικό.

Παρότι ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε ζητήσει την απόκτηση ενός αμυντικο χαφ, όπως είπε και ο ίδιος την προηγούμενη Τετάρτη, πιστεύοντας ότι οι παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ του ΟΦΗ καλύπτουν τις ανάγκες του μεσοεπιθετικά, η αποχώρηση του Τιεβί Μπιφουμά αλλάζει τα δεδομένα.

Ήδη όπως έγραψε το Gentikoule την προηγούμενη εβδομάδα (και το επιβεβαίωσε και ο Νταμπράουσκας στην συνάντηση με τους ρεπόρτερ του ΟΦΗ), έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου με δύο επιλογές να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του Λιθουανού και του τμήματος σκάουτινγκ.

Ωστόσο η αποχώρηση του Τιεβί Μπιφουμά αλλάζει τα δεδομένα γύρω από την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και στην θέση του επιθετικού. Ο Βάλντας Νταμπράουσκας διατηρεί ως πρώτη επιλογή το 3-4-1-2 και πάνω σε αυτά τα δεδομένα πρόκειται να προχωρήσει η απόκτηση ενός επιθετικού.

Στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να βιαστούν, δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε από την στιγμή που μετά τον ΠΑΟΚ ακολουθεί 15νθημερη διακοπή και κατά συνέπεια υπάρχει ολόκληρος ο χρόνος προκειμένου να προχωρήσει και η μεταγραφή του επιθετικού.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook