Η αλήθεια του Βούρου και οι αποδείξεις του ίδιου του γκρουπ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αρχηγός του ΟΦΗ βγήκε μπροστά μετά την σφαλιάρα της Τρίπολης και έθεσε τα πράγματα στην σωστή κατεύθυνση.

Οι δηλώσεις του Πραξιτέλη Βούρου στη Nova μετά το τέλος του αγώνα έθεσαν την κατάσταση όπως ακριβώς επικρατεί στον ΟΦΗ. Οι δεδομένα, ψηλές προσδοκίες, για την φετινή ομάδα που έχουν δημιουργηθεί από τον κόσμο δεν χρειάζεται ν’ απαξιώσουν μια ομάδα που βρίσκεται τώρα στα σπάργανα της δημιουργίας της.

Όπως βέβαια από την άλλη δεν υπάρχουν και καθόλου  δικαιολογίες για την εικόνα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στην Αρκαδία. Προφανώς και δεν ήρθε η καταστροφή από μια ήττα την δεύτερη αγωνιστική. Αυτό είναι σίγουρο. Ούτε θα έρθει η καταστροφή για μια ομάδα που αυτονόητα έχει θέσει ψηλά τον πήχη στο φετινό πρωτάθλημα, από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Ορθώς ο “Πράξι” βγήκε μπροστά, κάτι που το κάνει συχνά πυκνά και δεν κρύβεται πίσω από την φανέλα του ΟΦΗ. Όλα όσα είπε ο Βούρος μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν απολύτως ορθό και βέβαια το γκρουπ των ποδοσφαιριστών είναι εκείνο που πρέπει να δώσει τις δικές του απαντήσεις. Κανείς δεν παραπονέθηκε ή δεν στενοχωρήθηκε από την ήττα μόνο για το αποτέλεσμα. Η εικόνα και η εμφάνιση ήταν εκείνη που πείραξε τον κόσμο. Και είναι δεδομένο πως δεν πρέπει να χαθεί το μομέντουμ για τον ΟΦΗ, ούτε και η συσπείρωση που υπάρχει από το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Με ηρεμία, ψυχραιμία και σωστό τρόπο, ν’ αναλυθούν όλα όσα πήγαν λάθος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και να μην επαναληφθούν κόντρα στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Δικαιολογημένα δημιουργούνται προσδοκίες, το λένε και εντός του club, το γνωρίζουν οι ίδιοι που ζουν την ομάδα 24/7. Και αυτή η ομάδα έχει προσωπικότητες, έχει χαρακτήρες για να βγουν μπροστά και να δείξουν σε όλους πως η εικόνα του αγώνα του Σαββάτου ήταν μόνο μια κακή παρένθεση και τίποτα άλλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook