Με προκλητικό τρόπο έστειλε τον ΟΦΗ στο «σκαμνί» ο Αρετόπουλος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ κλήθηκε ξανά σε απολογία με πρωτοφανή τρόπο που δείχνει την εμπάθεια που έχει πλέον ο Αρετόπουλος απέναντι στην ομάδα. Διαβάστε στο Gentikoule τους ΑΣΤΕΙΟΥΣ λόγους που αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο Τρικαλινός διαιτητής.

Ο Τρικαλινός ρέφερι «σφύριξε» παιχνίδι του ΟΦΗ για δεύτερη φορά την φετινή σαιζόν και φαίνεται πως έχει βάλει… σκοπό να μείνει στην μνήμη των φιλάθλων της ομάδας. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον ΟΦΗ για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o Αρετόπουλος έστειλε στο «σκαμνί» τον ΟΦΗ επειδή έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι μετά το γκολ του Κάλαϊτζιτς οι φίλαθλοι του άναψαν 1 καπνογόνο καθώς και ότι ο βοηθός του δέχτηκε νερό! Προσέξτε, όχι κάποιο αντικείμενο αλλά ΝΕΡΟ!

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Αρετόπουλος απάντησε με τον δικό του τρόπο στην υποδοχή των φιλάθλων του ΟΦΗ που δεν τον ξέχασαν για όσα έκανε στον αγώνα με τον Ατρόμητο τον περασμένο Γενάρη. Υπενθυμίζουμε ότι τότε ο Τρικαλινός ρέφερι είχε αρνηθεί καθαρό πέναλτι εις βάρος του Βάντο από τον Σκόνδρα ενώ είχε αφήσει τον ΟΦΗ με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μάντζιου.

Όπως και να’ χει στον ΟΦΗ δεν ανησυχούν καθόλου για την κλήση από την Πειθαρχική μιας και αυτά που αναφέρει ο Αρετόπουλος δεν είναι άξια αναφοράς ενώ συν τοις άλλοις υπάρχει και το βίντεο του αγώνα που δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν άναψε κανένα καπνογόνο μετά το γκολ του Σέρβου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook