Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Aστέρα Τρίπολης.

Sdna.gr: “Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Αστέρα Τρίπολης με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε (Μπαρτόλο, Μιριτέλο) αρκούσαν για να «καθαρίσει» από νωρίς την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (3-0) και να πανηγυρίσει το πρώτο του τρίποντο στη φετινή Super League. Το… κερασάκι στην τούρτα από τον Καλτσά στο φινάλε!”.

To10.gr: “Σκοράροντας δύο φορές μέσα σε επτά λεπτά στο πρώτο μέρος, και άλλη μία στο φινάλε του αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης μπόρεσε να «καθαρίσει» τον αγώνα με τον ΟΦΗ και να πάρει τη νίκη με σκορ 3-0.”.

Sport24.gr: “Ο Αστέρας πήρε τη νίκη με 3-0 απέναντι στον ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League “καθαρίζοντας” από το πρώτο μέρος, με τους Μπαρτόλο (14′) και Μιριτέγιο (21′), ενώ έβαλαν το κερασάκι με τον Καλτσά στο 90+5′“.

Gazzeta.gr: “Με γκολ των Αργεντινών Μπαρτόλο και Μιριτέλο στα πρώτα 20 λεπτά (τρίτο γκολ ο Καλτσάς στις καθυστερήσεις) ο Αστέρας νίκησε εύκολα 3-0 τον ΟΦΗ, παίρνοντας την πρώτη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα”

Sport-fm.gr: “Με τον Μιριτέλο να έχει γκολ και ασίστ και τον Μπαρτόλο να βρίσκει δίχτυα επίσης, ο Αστέρας καθάρισε τον ΟΦΗ (3-0) με ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο και πήρε την πρώτη του νίκη στη σεζόν”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook