Νταμπράουσκας: “Είναι το χειρότερο παιχνίδι από την πρώτη μέρα που ήρθα στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα του ΟΦΗ έκανε λόγο για το χειρότερο παιχνίδι στους 9 μήνες που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.

Ο Λιθουανός τεχνικός παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Αστέρα Τρίπολης και αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

“Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τον Αστέρα για την πρώτη νίκη που πέτυχε. Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Μετά τη νίκη που κάναμε επί του Άρη, ήρθαμε στην Τρίπολη, πηγαμε στο ξενοδοχείο και μείναμε εκεί. Δεν ήρθαμε στο γήπεδο. Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, όσα λέγαμε για την ένεργεια και όλα τα στοιχεία που έπρεπε να παρουσιάσαμε, δεν τα δείξαμε στο γήπεδο. Πρέπει ν’ αναλύσουμε γιατί ήμασταν έτσι και είχαμε αυτήν την εικόνα, αλλά όσο μπορώ αναλαμβάνω την ευθύνη και είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχει κάνει ο ΟΦΗ από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα. Βέβαια πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι μόνο το δεύτερο παιχνίδι της χρονιάς και αν θέλουμε να είμαστε καλή ομάδα πρέπει να μάθουμε από αυτό το μάθημα και να δούμε τα λάθη μας. Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, γνωρίζαμε πως θα έπαιζε και όσες φορές έφερε την μπάλα στην περιοχή μας, είχαν πάντα ευκαιρίες για γκολ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook