Παναθηναϊκός-Βόλος 3-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναθηναϊκός, παρά τις επτά αλλαγές στην 11άδα, κέρδισε με 3-0 τον Βόλο στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα και πάει ανεβασμένος στον «τελικό» με τη Μπράγκα!

Στο 11ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσέριν, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την αδυναμία των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή της, έκανε από κοντά το 1-0.

Στο 37ο λεπτό το τριφύλλι διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Ιωαννίδη να σκοράρει με το κεφάλι, κάνοντας το 2-0.
Στο 56′ υπήρξε διπλή αποβολή στον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς δόθηκαν απευθείας κόκκινες κάρτες στον Γιάννη Παπαδημητρίου και τον Σπύρο Βλάχο, για διαμαρτυρίες.
Στο 74′ ο Βέρμπιτς με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Παναθηναϊκός-Βόλος 3-0

Γκολ: 11′ Τσέριν (Παναθηναϊκός), 37′ Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός), 74′ Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες: Κομπα (Βόλος), Σένκεφελντ (Παναθηναϊκός)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Πέρεθ (46′ Αράο), Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος (46′ Αιτόρ), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (58′ Σπόραρ)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης-Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (68′ Κίτσος), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς (46′ Μπαριέντος) – Μαχαίρας (68′ Ταχάτος), Κόμπα, Ντέλετιτς-Μραζ (46′ Μωραϊτης)

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ψαρρής (Ζακύνθου), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook