Τουτζάρης στον Athletic: «Σημαντική επιτυχία ότι έχει γίνει selling club ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο Γενικός Διευθυντής του Γιούχτα, Γιώργος Τουτζάρης μίλησε στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 για την επιστροφή του στο Ηράκλειο μετά την θητεία του στον Εργοτέλη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στον εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή, ο Γιώργος Τουτζάρης αναφέρθηκε στον ΟΦΗ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο οργανισμός του ΟΦΗ κέρδισε πέρα από ένα σημαντικό τρίποντο, και ηρεμία για το επόμενο διάστημα. Στην Ελλάδα το… ανάθεμα από το μπράβο είναι πολύ κοντά. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, που θα μπορούσε ο ΟΦΗ να είναι σε διαδικασία γκρίνιας. Το ότι κέρδισε ηρεμία είναι το πιο σημαντικό σε ομάδες που χτίζονται. Στην Ελλάδα την ηρεμία την δίνουν 100% τα αποτελέσματα και μόνο. Βλέπω ότι ο ΟΦΗ έχει ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ αυτής της σεζόν, με της προσθαφαιρέσεις που έχουν γίνει.

Έχει γίνει ένα selling club, κάτι το οποίο είναι επιτυχία των ανθρώπων που τρέχουν την ομάδα. Σίγουρα στον κόσμο δεν αρέσει πάντα αυτό, αλλά είναι σημαντικό να γίνεται σε ομάδες αυτού του βεληνεκούς για να μπορούν να έχουν κάποια έξτρα έσοδα, και για να μπορούν οι ομάδες να αντικαταστήσουν τους ποδοσφαιριστές που έφυγαν. Είναι πολύ σημαντικό εφόσον δεν μπορεί να εξασφαλίσει την έξοδο και την πορεία της στην Ευρώπη. Σημαντικό είναι όταν οι ομάδες βγαίνουν στην Ευρώπη, να περάσουν τους δύσκολους καλοκαιρινούς γύρους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook