Με πίστη και ψυχολογία για το 2Χ2 στην Τρίπολη

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας (20:00, Live Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 – Gentikoule), θέλοντας να κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα μετά το ιδανικό ξεκίνημα κόντρα στον Άρη.

Μετά τη δραματική του νίκη κόντρα στον Άρη στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας πηγαίνει στο παιχνίδι με πολύ καλή ψυχολογία και θέλει να πάρει για πρώτη φορά στην ιστορία της τη νίκη στην Τρίπολη.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι πιθανότατα θα έχει μία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας, αφού δεν αποκλείεται ο Λουίς Φελίπε να πάρει τη θέση του Τζον Τοράλ και να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης μαζί με το Ντίκο.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Μπιφουμά, Fallatah, Κουτεντάκης, Αποστολάκης, Σημαντηράκης, Σωτηρίου και Θεοδοσουλάκης (τραυματίας).

Στην Τρίπολη ταξίδεψαν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Larsson, Abanda, Thorarinsson, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Gallegos, Mellado, Bakic, Neira, Toral, Riera, Mosquera, Dicko και Phellype.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook