Πλάνο νίκης από Νταμπράουσκας – Πιθανή παρουσία Φελίπε στην 11αδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει καταλήξει στα σχέδια του για την ενδεκάδα που θα παραταχθεί κόντρα στον Αστέρα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο του Αστέρα Τρίπολης και όλα δείχνουν πως η βασική ενδεκάδα θα έχει μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ που ανέλυσε στους παίκτες του, μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό team, την αναμέτρηση με τον Άρη φαίνεται πως έχει καταλήξει στους έντεκα που θα παραταχθούν στις 20.00 το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Με οδηγό το 3-4-1-2 και συνεχής πίεση πάνω στην μπάλα προκειμένου να εκμεταλλευτεί τα κενά που υπάρχουν στην μη ολοκληρωμένη μεσαία γραμμή του Αστέρα, όλα δείχνουν πως κόντρα στους Αρκάδες θα ξεκινήσουν οι 10 από τους 11 της πρεμιέρας. Αρκετές είναι οι πιθανότητες που κερδίζει το ενδεχόμενο να παίξουν μαζί στην επίθεση του ΟΦΗ οι Ντίκο, Λουίζ Φελίπε και τον Βραζιλιάνο να παίρνει την θέση του Τζον Τοράλ στην ενδεκάδα προκειμένου να παραμείνει ο Μάρκο Μπάκιτς. Σε ένα παιχνίδι που θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι μάχες στην μεσαία γραμμή, η πολυεπίπεδη προσφορά του Μαυροβούνιου στα χαφ είναι στόχος για να κερδηθεί η μάχη του κέντρου.

Το δίδυμο Ντίκο, Λουίζ Φελίπε το είχαμε δει μόλις μια φορά στην παρουσία του Νταμπράουσκας στον πάγκο του ΟΦΗ στο περσινό παιχνίδι των play outs κόντρα στον Ατρόμητο όταν και είχε φύγει νικητής από το Περιστέρι με 3-2. Από εκεί και πέρα δεν προβλέπονται άλλες αλλαγές με τον Μανδά να είναι κάτω από τα δοκάρια, Καρώ, Βούρος και Λαμπρόπουλος οι τρεις στόπερ – με τους Λάρσον, Τοράρινσον στα άκρα και τους Μεγιάδο, Γαγιέγος στον άξονα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook