Νταμπράουσκας για μεταγραφή: “Κοιτάζουμε παίκτη για την θέση του αμυντικού χαφ – Αν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε θα μείνουμε ως έχει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην καθιερωμένη του συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ, ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά της ομάδας, τονίζοντας ότι εάν δεν βρεθεί αυτό που χρειάζεται το ρόστερ, τότε θα μείνει ως έχει.

Ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρθηκε στην καθιερωμένη του συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ομίλου στα μεταγραφικά της ομάδας. Μεταξύ άλλων, ο Βάλντας Νταμπράουσκας στάθηκε στην υπεροπλία που υπάρχει στον ΟΦΗ με τις σωστές κινήσεις που έχουν γίνει στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο τεχνικός της ομάδας επίσης μίλησε και για την περίπτωση του αμυντικού χαφ που κοιτάζει ο ΟΦΗ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι εάν ο ΟΦΗ δεν βρει αυτό που θέλει, το ρόστερ θα μείνει ως έχει.

Όσα ανέφερε για  την μεταγραφή ο «Ντάμπρα»:

«Όλα για την μεταγραφή που μπορεί να κάνουμε εξαρτώνται από το ποιον μπορούμε να πάρουμε, ποιος είναι διαθέσιμος. Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή θέση. Ταξιδεύουμε την Παρασκευή για το παιχνίδι με τον Αστέρα και έχω 23-24 παίκτες. Στο πρώτο παιχνίδι αφήσαμε εκτός τον Μαρινάκη, τον Αποστολάκη και τον Κουτεντάκη. Ο Αποστολάκης και ο Μαρινάκης έπαιξαν στο φιλικό με την Φιορεντίνα και έπαιξαν καλά. Αξίζουν να μείνουν εκτός αποστολής; Πραγματικά όχι. Αλλά τι μπορώ να κάνω; 11 ξεκινούν και 9 είναι στον πάγκο.

Ξανά τώρα στην Τρίπολη πρέπει να αφήσουμε 3-4 παίκτες έξω. Αυτό γίνεται τώρα, αλλά ξέρουμε ότι σε ένα ή δύο μήνες όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν. Μπορεί να έχουμε κάποιον τραυματισμό, κάποιος να χρειάζεται ξεκούραση, κάποιος να τιμωρηθεί. Και δεν είναι εύκολο να παίζουν όλοι στο ίδιο επίπεδο έντασης συνέχεια, βλέπετε τον Μεγιάδο και τον Γαγιέγος. Πιστεύω ότι εκεί θα κοιτάζουμε. Θέλουμε να πάρουμε αυτόν που χρειαζόμαστε, και εάν όχι, να μην πάρουμε κάποιον για να τον πάρουμε.

Δεν είμαστε απελπισμένοι. Ίσως ήμασταν στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά όλα είναι διαφορετικά τώρα. Μπορούμε να είμαστε θετικοί, αισιόδοξοι, έχουμε μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Ας παίξουμε με τον Αστέρα, με τον ΠΑΟΚ και μετά θα πάρουμε την τελική μας απόφαση».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook