Προχωράει για αμυντικό χαφ – Στην κορυφή της λίστας δύο ποδοσφαιριστές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ειλημμένη η απόφαση ν’ αποκτηθεί αμυντικός μέσος, μετά την αποχώρηση του Ασάν Ντιουσέ για την Οσέρ και την Γαλλία.

Η αποχώρηση του πολύτιμου Σενεγαλέζου κεντρικού μέσου άφησε ένα κενό στο ρόστερ του ΟΦΗ, που έτσι και αλλιώς και πριν την μεταγραφή του Ντιουσέ στόχος ήταν ν’ αποκτηθεί ένας ανασταλτικός μέσος προκειμένου να υπάρχει πληρότητα και εκεί. Ήταν στόχος ο Φελίπε Γαγιέγος, αριθμητικά με την έλευση του Χιλιανού αποκαταστάθηκε η ισορροπία και με την μεταγραφή του 25χρονου Αφρικανού δημιουργήθηκε το κενό.

Στον ΟΦΗ έχουν αποφασίσει, ακολουθώντας πιστά τις προσταγές του Βάλντας Νταμπράουσκας, να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών δίχως να έχει διαρρεύσει τίποτα απολύτως για την “ταυτότητα” των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως στον ΟΦΗ δεν δείχνουν καμία πρόθεση βιασύνης μιας και δεν υπάρχει λόγος ενώ υπενθυμίζουμε πως μετά το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ ακολουθεί 10ημερη διακοπή. Συν τοις άλλοις η διαφορά, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ότι η μεταγραφική περίοδος (για πάρε – δώσε μεταξύ ομάδων) ολοκληρώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου και όχι στις 31 Αυγούστου είναι κάτι που λειτουργεί και υπέρ του ΟΦΗ που έτσι και αλλιώς είναι πλήρης στον χώρο του κέντρου ωστόσο θέλει να προσθέσει έναν παίκτη ακόμα που θα δώσει την δυνατότητα στον Βάλντας Νταμπράουσκας να έχει περισσότερες επιλογές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook