Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάτε την ατομική κριτική των παικτών του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Άρη.

Μανδάς
Καμία ευθύνη στα δύο γκολ που δέχεται, κάνει δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις. Συνεχίζει με σπασμένα φρένα από την προηγούμενη σεζόν.

Λάρσον
Ο Σουηδός βρήκε χώρους στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Φεράρι, απείλησε με ατομικές προσπάθειες, αμυντικά αντιμετώπισε προβλήματα με τον Πάλμα.

Τοράρινσον
Αντιμετώπισε ζητήματα αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο με Μοντόγια, Κάρλσον που τον έβαζαν συνεχώς στην μέση. Σκόραρε με ωραίο σουτ, έμεινε από δυνάμεις στο τέλος και αντικαταστάθηκε.

Καρώ
Ανίκητος στον αέρα, έδωσε πολλές μονομαχίες με τον Μορόν, καλή συνεργασία με Βούρο, Λαμπρόπουλο.

Βούρος
Εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά, στο δεύτερο ημίχρονο προώθησε πολλές φορές το παιχνίδι του ΟΦΗ μέσω του build up και απέφυγε τα λάθη.

Λαμπρόπουλος
Αντιμετώπισε προβλήματα παίζοντας με ανάποδο πόδι ως αριστερός στόπερ. Αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις, λάθος τοποθέτηση στο γκολ του Μορόν.

Μεγιάδο
Ο κορυφαίος του γηπέδου με ατελείωτα τρεξίματα και συνεχής αλληλοκαλύψεις στο κέντρο. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε ακόμα περισσότερες δυνάμεις βγάζοντας τον ΟΦΗ στην επίθεση με σωστές μεταβιβάσεις.

Γαγιέγος
Ο Χιλιανός εμφανίστηκε σαν να μην έφυγε ποτέ από τον ΟΦΗ. Ήταν η κόλλα που έλειπε από τον Μεγιάδο. Έκανε τρομερό παιχνίδι, πάτησε κάθε χιλιοστό του γηπέδου, με πολλές σωστές μεταβιβάσεις και άψογη συνεργασία με τον Αργεντινό.

Τοράλ
Δεν βοήθησε καθόλου, ίσως δεν του ταιριάζει ο ρόλος πίσω από τον φορ. Πολλές λάθος τοποθετήσεις, δεν βοήθησε δημιουργικά – όσο θα περίμενε ο Νταμπράουσκας.

Μπάκιτς
Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, ανέβασε στροφές στο δεύτερο. Βρήκε χώρους για να απειλήσει τον Χουτεσιώτη ωστόσο δημιουργικά θα μπορούσε να δώσει περισσότερα πράγματα.

Ντίκο
Έτρεξε πάρα πολύ, πρέσαρε ασταμάτητα τον Ουντομπάτζο, σκόραρε με ωραίο γκολ και αποτελούσε τον πρώτο αμυντικό του ΟΦΗ όταν ξεκινούσαν οι επιθέσεις του Άρη.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Νέιρα
Μπήκε μέσα και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έδωσε τη νίκη. Ότι και να πεις για τον Αργεντινό είναι λίγο. Η φρεσκάδα και η διαχείριση που του γίνεται από τον ΟΦΗ απέδωσε καρπούς από το πρώτο παιχνίδι.

Αμπάντα
Ο Γάλλος μπήκε στο παιχνίδι με φρέσκα πόδια, έδωσε την ασίστ για το γκολ του Νέιρα με ψυχραιμία δείχνοντας για ακόμα μια φορά την ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά.

Πασαλίδης
Εξαιρετική δουλειά στα ατομικά μαρκαρίσματα, πήγε δυνατά και πρώτος σε όλες τις μονομαχίες κερδίζοντας αρκετές από τον Μορόν.

Λουίζ Φελίπε
Έπαιξε λίγο αλλά κράτησε την μπάλα και παραλίγο να χριστεί και εκείνος σκόρερ με τις δύο ευκαιρίες που είχε.

Moσκέρα
Ο Κολομβιάνος έδωσε ορμή και ταχύτητα στην επίθεση του ΟΦΗ, στοιχεία που έλειπαν με την άμυνα του Άρη να τον αισθάνεται ενώ η ευστροφία του ήταν εκείνη με την οποία ξεκίνησε η φάση του γκολ του Νέιρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook