Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Άρης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Άρη.

Sdna.gr: “Σε μια αδιανόητη ματσάρα στο «Γεντί Κουλέ» ΟΦΗ και Άρης έδωσαν μία σπάνια ποδοσφαιρική παράσταση, με τους Κρητικούς να παίρνουν τη νίκη (3-2) χάρη σε… buzzer beater του Νέιρα”.

To10.gr: “Πολύ μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ, σε ματσάρα στο «Γεντί Κουλέ», που υπέταξε τον Άρη στην πρώτη ήττα σε πρεμιέρα την τελευταία πενταετία”.

Sport24.gr: “Ο ΟΦΗ έκανε το 3-2 στις καθυστερήσεις σ’ ένα τρομερό παιχνίδι κόντρα στον Άρη, με τον Νέιρα να λυτρώνει με buzzer beater στο 90+1′ τους Κρητικούς, χαρίζοντας στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο της σεζόν στην Stoiximan Super League”.

Gazzeta.gr: “Ο ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, ΟΦΗ, προηγήθηκε 2-0 στο 38′, ο Αρης είχε την ψυχική δύναμη να ισοφαρίσει με γκολ των Μορόν, Φαμπιάνο, αλλά ο Νέιρα στο 91′ καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα στο καλύτερο ματς της πρώτης αγωνιστικής – Δυο δοκάρια ο Πάλμα (19′, 86′)!”

Sport-fm.gr: “Ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, ο Άρης κατάφερε να «επιστρέψει» στη ματσάρα του «Γεντί Κουλέ», έχοντας μάλιστα δύο δοκάρια με τον Πάλμα, αλλά η χρυσή αλλαγή Νέιρα πέτυχε το 3-2 στις καθυστερήσεις!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook