Ο Νταμπράουσκας έχει ήδη καταλήξει στην 11αδα του αγώνα με τον Άρη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι – προσομοιωτής κόντρα στην Φιορεντίνα, οι επιλογές του Λιθουανού τεχνικού και το 3-4-1-2.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει το Σαββάτο την προετοιμασία του για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς όπου η νίκη αποτελεί τον μοναδικό στόχο. Κάτι που έλειψε τα δύο προηγούμενα χρόνια με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την δυναμική του “Γεντί Κουλέ” με αποτέλεσμα να χάσει αρκετούς βαθμούς στο Ηράκλειο.

Είναι προφανές πως ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν περιμένει την τελευταία στιγμή για να καταλήξει στους “11” που θα ξεκινήσουν κόντρα στον Άρη και ήδη οι σκέψεις του ξεκαθάρισαν το προηγούμενο Σάββατο στην Φλωρεντία.

Είναι δεδομένο πως ο Λιθουανός τεχνικός πρόκειται να παρατάξει τον ΟΦΗ με το αγαπημένο του 3-4-1-2 και με σκοπό, όπως ο ίδιος επιθυμεί, να παρουσιάσει μια ομάδα που θα είναι εκείνη που θα πάρει την κατοχή της μπάλας, φαίνεται πως τα πλάνα του με τέσσερις χαφ στην βασική ενδεκάδα δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν.

Αυτό που θέλει και ο ίδιος ο Νταμπράουσκας είναι να καταφέρει ο ΟΦΗ να ελέγξει τον ρυθμό και πρέπει να θεωρείται σίγουρη η ταυτόχρονη παρουσία των Μεγιάδο, Γαγιέγος, Μπάκιτς και Τοράλ με τον τελευταίο να αποτελεί τον παίκτη που θα πάρει τον ρόλο του Χ Factor στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσουν οι 10 από τους 11 του αγώνα με την Φιορεντίνα και να ξεκινήσει ο Λουίζ Φελίπε αντί του Ντίκο, επιλογή που την δεδομένη στιγμή φαντάζει και η πιο πιθανή. Άλλωστε προφανώς και ο Βάλντας Νταμπράουσκας με τους συνεργάτες του θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τα κενά στο κέντρο της άμυνας όπου αγωνίζεται εξ’ ανάγκης στόπερ ο Οντουμπάτζο (που είναι δεξιός μπακ) και ο Λουίζ Φελίπε είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με το ύψος και την ποιότητα που διαθέτει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook