Το γκολ που έψαχνε ο Λουίζ Φελίπε

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βραζιλιάνος βρήκε το γκολ που έψαχνε σε όλα τα φιλικά, είναι παίκτης ψυχολογίας και αυτό που πέτυχε στο Αρτέμιο Φράνκι είναι ικανό ν’ αλλάξει προς το καλύτερο την ψυχολογία του.

Ο Λουίζ Φελίπε αποτελεί ένα από τα μεγάλα όπλα του φετινού ΟΦΗ, έχοντας πλέον και ο ίδιος την κατάλληλη προετοιμασία αλλά και διαχείριση χρόνου στην Ολλανδία προκειμένου με τα γκολ του να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Ο Βραζιλιάνος φορ έψαχνε το γκολ σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας και τελικά κατάφερε να το πετύχει στο τελευταίο κόντρα στην Φιορεντίνα.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ συνεχίζει ν’ αποτελεί ένα διαμάντι στο ρόστερ της ομάδας από τον οποίο όλοι, απολύτως φυσιολογικά, περιμένουν πολλά στο φετινό πρωτάθλημα. Και όχι άδικα, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή η αξία του οποίου δεν αμφισβητείται, ούτε αμφιβάλει κανένας για εκείνον. Άλλωστε και κόντρα στην Φιορεντίνα μέσα σε μικρό χρόνο συμμετοχής ο Λουίζ Φελίπε κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και άλλη μια φορά να σημαδέψει το δοκάρι των Ιταλών. Ο ίδιος νιώθει καλά και το λέει στο “Βαρδινογιάννειο” πως για τον ίδιο αποτελεί ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα το γεγονός ότι για πρώτη φορά έπειτα από τρία χρόνια πραγματοποίησε μια κανονική προετοιμασία, απαλλαγμένος από το άγχος του δικού του μέλλοντος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook