Δύο παιχνίδια αρκούσαν για να βρει τον βηματισμό του ο Γαγιέγος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τα 25-30 λεπτά στο φιλικό με τον Ατρόμητο, στα 70 με την Φιορεντίνα και ο Χιλιανός έγινε ξανά μέλος του γκρουπ, σαν να μην έλειψε ουτε μια μέρα.

Ο Λουίς Φελίπε Γαγιέγος συμπληρώνει σχεδόν 20 ημέρες στο ρόστερ του ΟΦΗ και από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο οικείο, για εκείνον, περιβάλλον ήταν το ποδοσφαιρικό του σπίτι.

Αυτό ήταν κάτι που είχε επισημάνει και εξαρχής ο Βάλντας Νταμπράουσκας για την μεταγραφή του Χιλιανού μέσου ότι είναι από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έρχονται και “κουμπώνουν” αμέσως στην ομάδα, δίχως να χρειάζεται ούτε μια μέρα προσαρμογής. Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν ο Φελίπε Γαγιέγος έθελξε με την απόδοση του ή όχι.

Το σημαντικότερο στοιχείο όλων είναι ότι ο Χιλιανός έδειξε πως είναι πανέτοιμος, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τεστ όπου χρειάστηκαν πολλά τρεξίματα και συνεχής κίνηση και κυρίως ο Γαγιέγος παρουσίασε την εικόνα που είχαμε όλοι στο μυαλό του. Όταν μάλιστα έχει παίξει μόλις δύο φιλικά παιχνίδια και μέσα σε 7 ημέρες ο χρόνος συμμετοχής του αυξήθηκε από τα 20 στα 70 λεπτά και δίχως να πιεστεί καθόλου, είναι σαφές ότι βρήκε αμέσως τον δικό του βηματισμό. Και με την παρουσία του στην Φλωρεντία, στο τακτικό κομμάτι έχοντας άψογη συνεργασία με τον Μιγκέλ Μεγιάδο, έβαλε στον Βάλντας Νταμπράουσκας έναν ευχαριστό πονοκέφαλο ενόψει των πλάνων για την βασική ενδεκάδα του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook