Ο ΟΦΗ φέρνει το ΝΒΑ στο “Γεντί Κουλέ” και πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά στην Ελλάδα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τρόπος λειτουργίας του ΟΦΗ ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα και όπως ανακοινώθηκε από την ερχόμενη Κυριακή θα προβάλλεται μέσω των Matrix του γηπέδου ολόκληρη τηλεοπτική εκπομπή για τον κόσμο που θα βρίσκεται στις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ”.

Για ακόμα μια φορά ο οργανισμός του ΟΦΗ δείχνει πως λειτουργεί με ταχύτητα φωτός σε αντίθεση με τις ελληνικές ομάδες και ξεκινώντας την Κυριακή λανσάρει κάτι εντελώς νέο για τα δεδομένα της Superleague 1 καθώς δεν έχει ξαναγίνει από καμία ελληνική ομάδα – όχι μόνο ποδοσφαίρου αλλά συνολικά!

Πρόκειται για τη νέα μορφή pre game, στα πρότυπα του ΝΒΑ, όπου μέσα από τον φωτεινό πίνακα ο κόσμος που θα βρίσκεται στο γήπεδο θα μπορεί να παρακολουθεί μια κανονική τηλεοπτική εκπομπή που θα είναι αφιερωματική της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Από τον πίνακα θα παρουσιάζεται αρχειακό υλικό με στιγμιότυπα αναμετρήσεων του παρελθόντος, συνεντεύξεις ακαι πολλά άλλα ενώ θα μιλούν και φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα διηγούνται τις δικές τους προσωπικές ιστορίες από το παρελθόν!

Κάτι που δεν το συναντάμε ούτε στα ευρωπαϊκά γήπεδα αλλά αντιθέτως είναι μια πρακτική που συνηθίζεται να συμβαίνει σε πολλά γήπεδα του ΝΒΑ φέρνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στην ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο ΟΦΗ πρωτοπορεί και για πρώτη φορά σε ελληνικό γήπεδο θα προσφέρει στους φιλάθλους του τη δυνατότητα, λίγο πριν την έναρξη κάθε εντός έδρας αγώνα, να παρακολουθήσουν στο Matrix ένα τηλεοπτικό Pregame με θεματολογία η οποία θα αφορά στο ματς πoυ αρχίζει μετά από λίγα λεπτά.

Το “Pregame on Field” by “Pame Stoixima” γίνεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει ιστορικά γκολ και στιγμές του ΟΦΗ απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο, συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών που έχουν βάλει τη δική τους “σφραγίδα” στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, τα κυριότερα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, καθώς και τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών που έχουν προηγηθεί.

Τη δική του ξεχωριστή ενότητα στο “Pregame on Field” by “Pame Stoixima” θα έχει ο κόσμος του ΟΦΗ, με την ενότητα “My ΟΦΗ”, στην οποία φίλαθλοι της ομάδας μας θα διηγούνται τη δική τους προσωπική ιστορία στα ασπρόμαυρα, ενώ οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΟΦΗ θα βάζουν τους θεατές στο κλίμα του αγώνα που αρχίζει μετά από λίγα λεπτά, εξηγώντας σε βίντεο πως προετοιμάστηκε η ομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το “Pregame on Field” by “Pame Stoixima” θα προβάλλεται στο Matrix του γηπέδου μας σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2023/24, λίγο πριν την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και θα αποτελεί την ιδανική εισαγωγή για το 90λεπτο που θα ακολουθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook