Θα περάσει έναν ξεκούραστο… Δεκαπενταύγουστο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ και από αύριο (16/8) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ, με αντίπαλο τον Αρη (20/8, 19.30) στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Την ευκαιρία να… γεμίσουν τις μπαταρίες, αλλά και να γιορτάσουν την ημέρα της Παναγίας θα έχουν σήμερα (15/8) οι παίκτες του ΟΦΗ.

Οι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για αύριο (16/8), το απόγευμα (19.00).

Με απογευματινές προπονήσεις μέχρι το Σάββατο (19/8) θα κυλήσει όλη η υπόλοιπη βδομάδα, μέχρι και την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα με τον Αρη (20/8, 19:30) στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Χθες (14/8) πραγματοποίηθηκε η πρώτη τους προπόνηση μετά την επιστροφή από την Φλωρεντία στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Η προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό του Σαββάτου (12/8) έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, έχοντας στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, με την Κρητική ομάδα να θέλει να μπει με το… δεξί στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας στο πλευρό και τους φιλάθλους της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook