Τώρα χρειάζεται ο ΟΦΗ ένα γεμάτο “Γεντί Κουλέ” σε κάθε παιχνίδι!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κόσμος που ταξίδεψε στην Φλωρεντία, η πίστη στην ομάδα και το μήνυμα της συσπείρωσης με γεμάτο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι.

Η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του “Αρτέμιο Φράνκι” αποτέλεσε ακόμα ένα λιθαράκι στο φετινό καλοκαίρι της μεγάλης συσπείρωσης που παρατηρείται στον οργανισμό του ΟΦΗ. Η πίστη που δείχνει ο κόσμος στην ομάδα και τις κινήσεις που έχουν γίνει κατά την διάρκεια του φετινού καλοκαιριού αποτυπώνονται πλήρως εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Κερασάκι στην τούρτα, για το φετινό καλοκαίρι, αποτέλεσε η εμφάνιση του ΟΦΗ στην Φλωρεντία κόντρα στην φιναλίστ του τελικού του Europa Conference League. Δεν μπορεί να περάσει (και δεν έχει περάσει) έτσι αβλεπεί η εμφάνιση του ΟΦΗ απέναντι στην Φιορεντίνα, μια ομάδα που αγωνίστηκε με την πλειοψηφία των βασικών της ποδοσφαιριστών και που ο προπονητής της προχώρησε σε ελάχιστες αλλαγές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Η πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ που έφερε και 2.500 κόσμο στις εξέδρες για την παρουσίαση της φανέλας πρέπει ν’ αποτελέσει και έναν προάγγελο για τα εντός έδρας παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Άρη την επόμενη Κυριακή. Μέσα από την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που συνεχίζεται το “Γεντί Κουλέ” θα στέλνει ένα πολή ηχηρό μήνυμα στήριξης από και προς την ομάδα και παράλληλα θα δημιουργήσει, δεδομένα, ένα καυτό γήπεδο που θα αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Τώρα είναι η ώρα να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση και βοήθεια από τον κόσμο καθώς οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι οι πιο ευνοϊκές από κάθε άλλο καλοκαίρι. Οι προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί από τον κόσμο δεν είναι υπερβολικές, ούτε άδικες. Είναι απολύτως φυσιολογικές για να βρεθεί η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook