Ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή από τον Νταμπράουσκας

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Μιλώντας στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2, ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Άρη, ενώ παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμα παίκτης, μετά τις αποχωρήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παραχώρησε δηλώσεις στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 μετά το φιλικό με την Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι. Μεταξύ άλλων, ο προπονητής του ΟΦΗ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει κι άλλη μεταγραφή η ομάδα, πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Αρχικά, ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε: «Σήμερα δώσαμε το μεγαλύτερο φιλικό μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πολύ καλοί. Σίγουρα θέλαμε παραπάνω κατοχή της μπάλας, αλλά ξέραμε ότι ο αντίπαλος είχε παραπάνω ποιότητα. Νομίζω ότι οι παίκτες αντέδρασαν πολύ καλά, πατήσαμε καλά, τους είχαμε κλείσει καλά.

Όταν παίζεις στην Ελλάδα με κάποιον από τους μεγάλους, τότε έχεις μεγαλύτερη πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλευτήκαμε τον χώρο που μας έδωσε ο αντίπαλος καλύτερα και δημιουργήσαμε 5-6 ευκαιρίες. Βγάλαμε πολλή ενέργεια. Βλέπουμε ότι η ομάδα έχει βάθος. Πιστεύω ότι και οι παίκτες και το σταφ είναι έτοιμοι για αγώνα κανονικής έντασης».

Στη συνέχεια, για το εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνει κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση ο ΟΦΗ, είπε: «Δύσκολη ερώτηση για να απαντηθεί. Έχουμε χρόνο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, που τελειώνει η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κοιτάζουμε για ευκαιρίες, αλλά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αναφορικά με το ρόστερ. Εφόσον βρούμε παίκτη που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που θέλουμε στην ομάδα, τότε θα το εξετάσουμε. Νομίζω ότι έχουμε αρκετούς παίκτες ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και μπορούμε να μην  βιαζόμαστε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook