Νταμπράουσκας: «Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Οι δηλώσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το φιλικό με την Φιορεντίνα.

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με την Φιορεντίνα και μετά το τέλος του αγώνα ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Πάντα στα φιλικά δεν μετράει το αποτέλεσμα, μετράει η απόδοση των ποδοσφαιριστών. Είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας, ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους με αυτό τον αντίπαλο και ήταν μία τακτική μάχη για να δούμε αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε, καλύψαμε τους χώρους, εκείνοι είχαν κάποιες ευκαιρίες αλλά ήμασταν καλοί. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι στην κατοχή και να βελτιωθούμε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν τις τελειώσαμε.

Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, όπως η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ δεν μπορείς να έχεις συνέχεια ευκαιρίες. Όταν τις έχεις πρέπει να τις εκμεταλλεύεσαι. Είναι δύσκολο να πούμε πόσο έτοιμοι είμαστε πριν την έναρξη της σεζόν, θέλουμε 4-5 επίσημα παιχνίδια για να είμαστε πιο ακριβείς. Ο Άρης στο παιχνίδι της πρεμιέρας θα έχει ένα πλεονέκτημα γιατί έχει παίξει αρκετά Ευρωπαϊκά επίσημα παιχνίδια, είναι μεγάλο αβαντάζ. Το ξέρουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook