Πανέτοιμος για την πρόβα τζενεράλε και στο βάθος ο Άρης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το φιλικό κόντρα στους Ιταλούς προσφέρεται για συμπεράσματα και ιδιαίτερα χρήσιμα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ με πλήρη σύνθεση θ’ αντιμετωπίσει την φιναλίστ του Europa Conference League. Οι 23 παίκτες που πήρε ο Βάλντας Νταμπράουσκας είναι και εκείνοι που θα βρεθούν στην αποστολή της πρεμιέρας της Superleague 1 για το παιχνίδι με τον Άρη την επόμενη Κυριακή 20 Αυγούστου.

Προφανώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ του ΟΦΗ και της Φιορεντίνα είναι μεγάλη ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως στην ομάδα θα πάνε για τουρισμό στην Ιταλική πόλη. Άλλωστε είναι ότι καλύτερο για τον ΟΦΗ που στο τελευταίο φιλικό πριν την σέντρα και το οποίο πρόκειται ν’ αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα, θα είναι τόσο δυνατό με την ένταση να είναι σε πολύ ψηλό βαθμό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε τον Βάλντας Νταμπράουσκας να… “προβάρει” κόντρα στην Φιορεντίνα και την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το παιχνίδι με τον Άρη, τόσο από πλευράς προσώπων – όσο και την διάταξη που σκέφεται.

Κόντρα στον Ατρόμητο το προηγούμενο Σάββατο είδαμε τον Νταμπράουσκας να παρατάσσει τον ΟΦΗ με 4-2-3-1 ωστόσο με αντίπαλο την Φιορεντίνα είναι πολύ πιθανό να τον δούμε με 3-4-1-2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook