“Χρύσο” deal ΟΦΗ – Οσέρ με περισσότερες από 500.000 ευρώ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκαλύπτει το mega deal του ΟΦΗ που με την Οσέρ που ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ ενώ διατήρησε και ποσοστό μεταπώλησης για τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή.

Για ακόμα μια φορά ο ΟΦΗ δείχνει ότι αποτελεί selling club και ξέρει και να πουλάει ακριβά αλλά και να δημιουργεί υπεραξίες με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του. Τελευταίο τρανό αποτελεί η περήφανη πώληση του Ασάν Ντιουσέ στην Οσέρ με τις πληροφορίες του Gentikoule ν’ αναφέρουν πως ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ! Και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε το περσινό καλοκαίρι ως ελεύθερος από την υποβιβασμένη Σεντ Ετιέν και μέσα σε έναν μόλις χρόνο τον πούλησε με περισσότερες από 500.000 ευρώ κάνοντας ακόμα μια σημαντική πώληση δίνοντας συνέχεια σε εκείνες των προηγούμενων χρόνων με ποδοσφαιριστές που ήρθαν ελεύθεροι όπως οι Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Επασί.

Ακόμα σημαντικότερο γεγονός ότι κατάφερε μέσα από τις διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Οσέρ να διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης για τον Ασάν Ντιουσέ καθώς ο Σενεγαλέζος βρίσκεται σε μια άκρως παραγωγική ποδοσφαιρική ηλικία με τον ΟΦΗ να κρατάει δικαιώματα από μελλοντική μεταγραφή του Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook