Ο Νταμπράουσκας που έχει προνοήσει και η προφητεία του για Ντιουσέ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι να προβλέπεις τις εξελίξεις και να κοιτάζεις μπροστά. Και ο ΟΦΗ είναι τυχερός που διαθέτει έναν τέτοιο προπονητή στις τάξεις του.

Η επικείμενη πώληση του Ασάν Ντιουσέ στην Οσέρ μπορεί εκτός ΟΦΗ να προκάλεσε έκπληξη όμως η πραγματικότητα είναι πως εντός της ομάδας περίμεναν να έρθει πρόταση για τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ. Ο Ντιουσέ συνεχίζει να έχει καλό όνομα στην γαλλική ποδοσφαιρική αγορά και δεν είναι καθόλου τυχαίο το ενδιαφέρον της Οσέρ, ομάδας που υποβιβάστηκε αλλά έχει ως στόχο την άμεση επάνοδο της στην Ligue 1.

Προφανώς ο Βάλντας Νταμπράουσκας γνωρίζε πριν από όλους εμάς το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ασάν Ντιουσέ. Άλλωστε είναι ο κύριος εκφραστής του ποδοσφαιρικού τμήματος και μέσω της δικής του φιλοσοφίας λειτουργεί. Δεν ήταν διόλου τυχαία η ατάκα του Λιθουανού τεχνικού στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην Ολλανδία για το αν έκλεισε το ρόστερ του ΟΦΗ ή όχι. “Υπάρχει ακόμα ένας μήνας και μπορεί να συμβούν πολλά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε πλάνο και είμαστε έτοιμοι ότι και να συμβεί” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Το αν το πλάνο του “Ντάμπρα” περιλαμβάνει μεταγραφή στην θέση του Ντιουσέ ή αναπλήρωση εκ των έσω – όπως είδαμε σε αρκετά παιχνίδια να το κάνει παίζοντας με “μονό” εξάρι, είναι κάτι που δεν θ’ αργήσει η ώρα που θα το μάθουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook